• Wyniki za IV kwartał Autor: greg0r [178.84.134.*]
    Przychody nieco niższe, zysk jakieś 4x niższy w porównaniu do IV kwartału 2022.
  • Re: Wyniki za IV kwartał Autor: ~Fan [194.0.251.*]
    No, nie takie "nieco" niższe ;-) Widać wyraźny spadek również w przychodach. Co ciekawe, póki co bez reakcji na kursie. Czyżby wszystko w cenie?
  • Re: Wyniki za IV kwartał Autor: ~Jarosław [94.254.184.*]
    Już tak. Teraz czekamy aż rynek zauważy wzrost cen frachtu i zwiększone zapotrzebowanie na kontenery w związku z wydłużonym czasem transportu.
    Nogą na nogę i cygarko
  • Re: Wyniki za IV kwartał Autor: ~tonik [188.146.124.*]
    Nie jest źle powoli do przodu może dużego zysku nie ma ale jest.Na plus jest to ,że znowu rośnie cena frachtu i kontenerów.Jest szansa również na dywidendę więc może być bardzo ciekawie.Ja ogólnie posiadam akcje i jestem zadowolony z poczynań firmy oraz jej polityki powoli ale do przodu Nadmienie również ,że jest bardzo mało akcji wolnym obrocie więc każdy jest świadomy co posiada.Obecnie znowu robi się ciekawy klimat dla firmy i to jest na duży plus a pieniądze lubią ciszę.
  • Re: Wyniki za IV kwartał Autor: ~BOBIK [89.234.254.*]
    jestem tu pierwszy raz czy ktoś mi wyjaśni skąd tak wysokie koszty ogólnego zarządu
  • Re: Wyniki za IV kwartał Autor: ~Jarosław [46.204.12.*]
    Trzeba zapytać na walnym.
    Często to się tylko tak nazywa a w kosztach są np pensje działu np logistyki czy działu badawczego itp.
    Przerabiałem to w innej spółce Gd,ie koszt zarzadu to 5mln zł z czego dział badawczy i kontrolny 4mln.
[x]
ATCCARGO -2,50% 11,70 2026-05-15 14:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.