• autostrada A2 INFO! Autor: ~jacek [79.186.52.*]
    MI zapewnia, że zdąży z budową autostrad przed Euro 2012
    IAR
    Puls Biznesu, pb.pl,19.03.2009 15:45
    Czytaj komentarze(0)
    Zobacz na forum ({PostCount})
    Minister Infrastruktury Cezary Grabarczyk powiedział, że niebawem zostaną ogłoszone przetargi na budowę pięciu odcinków autostrady A2. Jego zdaniem to zapewni, że odcinek między Strykowem a Konotopą będzie dostępny dla kierowców przed Euro 2012.

Nie oznacza to jednak, że za budowę tych odcinków będzie odpowiedzialnych pięć oddzielnych firm. Może się zdarzyć, że najkorzystniejszą ofertę na wszystkie 5 odcinków złoży jedna firma - zaznaczył minister.

Cezary Grabarczyk powiedział także, że nie będzie powołany rzecznik rządu do spraw budowy autostrad. Według ministra infrastruktury, Polska nie ma opóźnień w procesie budowy autostrad.
  • Re: autostrada A2 INFO! Autor: ~jack [89.230.198.*]
    wszystcy dobrze wiedzą , że A2 może wybudować tylko duża firma np.STALEXPORT ,a nie pięć małych podmiotów.Wystarczy, że któraś da ciała i mamy jajo
  • Re: autostrada A2 INFO! Autor: ~mi [83.5.132.*]
    A wiecie co mnie najbardziej ubawiło ? To na końcu .,że Polska nie ma opóznien w budowie autostrad .
  • Re: autostrada A2 INFO! Autor: ~jacek [79.186.52.*]
    Zobaczymy kto stanie do przetargu. Może już niebawem dowiemy sie, że to my ponownie bedziemy faworytem
  • Re: autostrada A2 INFO! Autor: ~igor [79.173.10.*]
    tylko problem w tym ze stx nie ma tyle pieniedzy wiec nie ma co liczyc powiedzieli to sami włosi

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: autostrada A2 INFO! Autor: ~rf [89.231.144.*]
    iak nima kasy a środki unijne
[x]
STALEXP 2,54% 3,02 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.