• Serio? O co tu chodzi? Autor: ~Hejter [5.173.248.*]
    Ta spółka jest tak tragiczna, że wywalacie na takich poziomach? Czy to znowu gra na spadki typowa jak się obserwuje od dawna?
    Pytam bo powoli zaczyna mi się minus pokazywać na koncie.
    Ja widzę dość dużo plusów i potencjału w tym ngg.
    Co to jest takiego co zniechęca akcjonariat?
    To że prezes w zeszłym roku trochę wysypał? Przecież to było rok temu.
  • Re: Serio? O co tu chodzi? Autor: ~6gr [77.111.246.*]
    Oo kolejny płaczek tp dobrze ,więcej twkich wątków ,fajnie spada blisko 6gr ,jedziemy z leszczem ,pełne zanurzenie !
  • Re: Serio? O co tu chodzi? Autor: ~Masakra [128.1.186.*]
    Jest teagicznie,wywalanie trwa nie oszukujecie się ile 5gr, 6gr.
    Prezes milczy ,wcześniej wywalał,rada wywalała czyzby to koniec ,oni cos wiedzą ,nikt tym się nie interesuje , to że jest fatalnie to delikatne stwierdzenie .
    Zero komunikacji z akcjonariuszami,czatu brak!!!!
  • Re: Serio? O co tu chodzi? Autor: pawelpablo [188.114.87.*]
    Ja tam siedzę cicho, wyzbierałem ile chciałem i czekam na infa i raport - mam nadzieję, że chociaż 12 gr w tym roku uświadczymy, a co wyżej to lepiej, gorzej jak zleci to kiszonka na lata...
    A po za tym co ty się dopytujesz. każdy decyduje sam co ze swoją kasą i akcjami robi.
    Ciężko mi powiedzieć jak tam teraz spółka sobie radzi itp. bo praktycznie nie śledzę. Z tego co zakładam Q4 był bardzo dobry ale czy zobaczymy zyski?
    Ich gry własne - przesunięcie terminów i nie wiadomo kiedy wyjdą i na jakim są etapie (tutaj fanie jakby był czat lub jakieś info ze spółki). To co jest w upcoming - czekam na info kiedy premiery. Ostatnie komunikaty o podpisanych umowach na te wideogry - jakoś tego nie widzę za bardzo, taka zapchaj dziura w pipeline projektów żeby pracę sobie zapewnić i kasę za to zgarnąć, bo raczej nikt w to grał nie będzie (patrząc po statach na steamdb).
    Spokojnego.
  • Podaż zalewa kurs, panika ogromna Autor: ~Drama [146.70.82.*]
    Sypią ostro, panika już osiaga wysokie stadium. Ciągle wyprzedaż, kurs spada to jest nie do pomyślenia ,co robic.corwz nizej ,było 8gr jest 7gr i wywalanie na całego ,trudno to pech
[x]
MUNAR -0,22% 0,44 2025-10-16 16:41:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.