Mają czas do końca dzisiejszego dnia. Zapewne podadzą jak to u nich bywa tuż przed północą.
Jeżeli jednak tego nie zrobią, to znaczy że szykują się do całkowitego zawieszenia notowań, bo spółka będąca na fix-ach i rażąco łamiąca obowiązek informacyjny kwalifikuje się do zawieszenia obrotem akcji, a wtedy.................................., to już będzie można odpuścić sobie komentarze na kolejne miesiące.
No Przerabiałem to na Bras ...oby tu nie było tak samo. Jak zawiesza tą spółkę to ci wszyscy co się popisują tymi milionami akcji zostaną z nimi na długi czas. Zapakowałem się w 400 tysięcy akcji. Zatem czekajmy. Zapomniałem jak to wygląda z zawieszeniem, ile mamy czasu na tą wiedzę?
No nie ma się z czego śmiać. Jeszcze będzie kilka sesji zanim wywalą i zdążysz odkupić od uciekinierów i zostaniesz na dwa lata? Ciekawe jak się będą tłumaczyć z dotacji i jak ją w raportach uwzględnią jak spółka nic za tą kase pozytywnego nie zrobiła?
Dobrze że przyznajesz sie do błędu, Apis wystarczy że podpisze umowę na silnik z jakąś pseudo amerykańska albo chińska firma i będzie 50 groszy , wtedy będzie trzeba uciekać ale nie teraz przy 3-4 groszach
Nie mam z tym nigdy problemu by się przyznać do błędu, życzyłbym sobie (i nie tylko) aby wszyscy tak podchodzili do życia a przede wszystkim nie wyzywali się tu na wzajem :(
Mało jest ludzi którzy potrafią sie przyznać do błędu, większość jest naganiaczy w zależności czy mają akcje, czy chcą mieć, bądź chcą szybko wywalić. Szacuneczek miłego wieczorku, oby jutro przebiło 0.035 grosza, osobiście jestem już ponad 100 k zarobiony na plazie, i sie zastanawiam aby troszkę gotówki wrzucić na stratę w Apis.