• Harmonogram Autor: ~abc [37.109.165.*]
    Kiedy chcą podać harmonogram raportów :( :(
  • Re: Harmonogram Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Mają czas do końca dzisiejszego dnia. Zapewne podadzą jak to u nich bywa tuż przed północą.

Jeżeli jednak tego nie zrobią, to znaczy że szykują się do całkowitego zawieszenia notowań, bo spółka będąca na fix-ach i rażąco łamiąca obowiązek informacyjny kwalifikuje się do zawieszenia obrotem akcji, a wtedy.................................., to już będzie można odpuścić sobie komentarze na kolejne miesiące.
  • Re: Harmonogram Autor: ~profesoR [31.61.245.*]
    Co z tego masz że tu siedzisz i się tak udzielasz ochoczo ????
  • Re: Harmonogram Autor: ~Nowy [5.184.124.*]
    Co z tego ma?
    To jest jego psychoterapia.
  • Re: Harmonogram Autor: ~makaron [151.177.184.*]
    No Przerabiałem to na Bras ...oby tu nie było tak samo. Jak zawiesza tą spółkę to ci wszyscy co się popisują tymi milionami akcji zostaną z nimi na długi czas. Zapakowałem się w 400 tysięcy akcji. Zatem czekajmy. Zapomniałem jak to wygląda z zawieszeniem, ile mamy czasu na tą wiedzę?
  • Re: Harmonogram Autor: ~Hehehe [31.0.54.*]
    Będzie hehehe. Bo tu ta sama ekipa siedzi. Nie podadzą i wywala dziada. Czekam, to mój dzień.
  • Re: Harmonogram Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    Hehehe -:) -:) -:)
  • Re: Harmonogram Autor: ~makaron [151.177.184.*]
    No nie ma się z czego śmiać. Jeszcze będzie kilka sesji zanim wywalą i zdążysz odkupić od uciekinierów i zostaniesz na dwa lata?
    Ciekawe jak się będą tłumaczyć z dotacji i jak ją w raportach uwzględnią jak spółka nic za tą kase pozytywnego nie zrobiła?
  • Re: Harmonogram Autor: ~abc [37.248.220.*]
    Mój niepokój był bezpodstawny. Przepraszam.
  • Re: Harmonogram Autor: ~Trend [195.66.68.*]
    Dobrze że przyznajesz sie do błędu, Apis wystarczy że podpisze umowę na silnik z jakąś pseudo amerykańska albo chińska firma i będzie 50 groszy , wtedy będzie trzeba uciekać ale nie teraz przy 3-4 groszach
  • Do Trend Autor: ~abc [37.109.165.*]
    Nie mam z tym nigdy problemu by się przyznać do błędu, życzyłbym sobie (i nie tylko) aby wszyscy tak podchodzili do życia a przede wszystkim nie wyzywali się tu na wzajem :(

Miłego wieczoru dla wszystkich. :)
  • Re: Do Trend Autor: ~Trend [195.66.68.*]
    Mało jest ludzi którzy potrafią sie przyznać do błędu, większość jest naganiaczy w zależności czy mają akcje, czy chcą mieć, bądź chcą szybko wywalić. Szacuneczek miłego wieczorku, oby jutro przebiło 0.035 grosza, osobiście jestem już ponad 100 k zarobiony na plazie, i sie zastanawiam aby troszkę gotówki wrzucić na stratę w Apis.
  • Re: Do Trend Autor: ~VOV [77.45.53.*]
    baju,baju,baju,nikt nie chcę stracić i Ty też.Nie pisz bajek Kraszewskiego nie przebijesz.
  • Re: Do Trend Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    A co jak będziesz miał pecha drogi Trędzie i zarobisz znowu ?
    Mam w razie czego Polrest to Cię mogę poratować w razie czego .
  • Re: Do Trend Autor: ~pech [31.61.239.*]
    pecha to będziemy mieć jak nie dowiemy się co z realizacją projektów..
[x]
APIS 2,27% 0,02 2025-09-19 11:24:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.