• Ależ to żenujące Autor: ~Ricardo [77.255.153.*]
    Spółka jest żenująca a trole naganiające na ten papier jeszcze bardziej. Jedyny temat jaki jest tutaj puruszany to Piotr. Dlaczego nikt nie wymienia się tutaj uwagami na temat gier wydanych i tych obiecanych? Odpowiem Wam, bo większość gier nie istnieje a te kilka co istnieją to nikt w nie nie gra. Gdyby nie temat "Piotr" to forum było by martwe tak samo jak spółka.
  • Re: Ależ to żenujące Autor: ~Indi [45.137.126.*]
    Na szczęście spółka żyje i ma się dobrze, żyje też cały tworzący ją skład, a żenujące to jest to, że bierzesz kasę, za zamieszczanie szkalujących obrażających i znieważających postów, uporczywie nękasz ludzi, którzy nic ci nie zrobili, bo nie wierzę by prezes zarządu miała z tobą jakiekolwiek porachunki. A jeszcze bardziej żenujące jest to kto wam płaci i kto stoi za całym tym hejtem.
  • Re: Ależ to żenujące Autor: ~Ricardo [77.255.153.*]
    Widzisz indusiu, wasz problem polega na tym że nikt mi nie płaci. Myślę że wy powinniście mi płacić bo między innymi dzięki mnie macie co pisać na forum i możecie milczeć w tematach gier które nie istnieją a powinny. Dziwne masz też rozumienie życia, spółka przeniosła się do biura wirtualnego, nie ma kontaktu z inwestorami, nie publikuje sprostowań na temat nie wydanych gier, zarządy uciekają, grubi inwestorzy uciekają a jednocześnie spółka musi zatrudniać stado troli naganiajacych na forum, którzy usiłują naciągnąć jakiegoś dawce kapitału na ten papier. Brawo wy, no istna perełka gamingu.
  • Re: Ależ to żenujące Autor: ~Piotr [46.15.33.*]
    Spółka jest martwa od 2020 i ma sie tragicznie. Po co probujesz oszukać innych i siebie?
  • Re: Ależ to żenujące Autor: ~Franek [185.192.69.*]
    Chciałem zadzwonić miałeś podać imię nazwisko i numer. Dla mnie jesteś gość. Stary kocham cie
[x]
SIMFABRIC 1,31% 1,86 2025-10-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.