• Na ile udało się poprawić grafikę Autor: ~Gruby [88.199.162.*]
    "Warty podkreślenia jest fakt, że produkcja została ukończona na ponad miesiąc przed premierą. W obecnej chwili zespół pracuje nad Patch Day One, który zostanie udostępniony w dniu premiery. Jesteśmy bardzo zadowoleni z postępu prac jaki poczynił zespół produkcyjny w ostatnim kwartale. Graficznie gra zyskała bardzo istotny improvement po wdrożeniu H-Trace. Jesteśmy przekonani, że każdy kto zagrał w festiwalowe demo gry zobaczy istotną różnicę. Optymalizacja, na którą zwracali uwagę odbiorcy dema również została poprawiona. Jesteśmy przekonani, że również ten element w dniu premiery zaskoczy pozytywnie graczy" - dodał prezes.
    Kolejnym ważnym wydarzeniem w I kwartale będzie premiera gry studia Game Island - "Serum", wskazał Wolff.
  • Re: Na ile udało się poprawić grafikę Autor: ~Wolfklamie [79.184.159.*]
    A co mial mówic, ze wyglada jak kupa?
  • Re: Na ile udało się poprawić grafikę Autor: ~GameBoy [49.126.61.*]
    Naniesiono niezbędne poprawki, jednak tutaj stosunkowo niski budżet i silnik są ograniczeniami. Według mojej oceny celem jest demonstracja uniwersum inkwizytorskiego. Gra jest finansowana wydawcę Kalypso, więc ryzyko dla Dusta jest znikome. Jak zaskoczy na rynku niemieckim oraz wzbudzi zainteresowanie w innych częściach świata, będą kolejne części sagi. Widziałem gameplay na demo i mimo drobnych niedoróbek graficznych (które poprawiono) wyglądało to ok. Na pewno jest wystarczająco wielu graczy, którzy kupią ten klimat, więc Kalypso i Dust mogą być spokojni.
  • Re: Na ile udało się poprawić grafikę Autor: ~Ok [89.174.47.*]
    Tak, tak, super gra. Same 8, no 9 w komentarzach redakcji będą.
  • Re: Na ile udało się poprawić grafikę Autor: ~FantastycznyPanMysza [79.184.162.*]
    Dnia 2024-02-02 o godz. 08:39 ~GameBoy napisał(a):
    > Naniesiono niezbędne poprawki, jednak tutaj stosunkowo niski budżet i silnik są ograniczeniami. Według mojej oceny celem jest demonstracja uniwersum inkwizytorskiego. Gra jest finansowana wydawcę Kalypso, więc ryzyko dla Dusta jest znikome. Jak zaskoczy na rynku niemieckim oraz wzbudzi zainteresowanie w innych częściach świata, będą kolejne części sagi. Widziałem gameplay na demo i mimo drobnych niedoróbek graficznych (które poprawiono) wyglądało to ok. Na pewno jest wystarczająco wielu graczy, którzy kupią ten klimat, więc Kalypso i Dust mogą być spokojni.

I myślisz ze kupili?
[x]
THEDUST 0,00% 0,80 2026-05-15 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.