Oglądałem wczoraj grę steme na żywo 50 osób oglądało późno wieczorem
Pomysł jest bardzo ciekawy grafika dla mnie np. nie ma kompletnie znaczenia jeśli fabuła jest ciekawa a na to właśnie wygląda, ze może nie w dniu debiutu ale z każdym dniem zainteresowanie może rosnąć
Dobrze, że dla Ciebie nie ma znaczenia. Pytanie jak dla świata? Wiesz jak będzie? 50-70 ocen negatywnych na steam, bardzo słabe recenzje w portalach i pojdzie na wyrpzedazach po 20 złotych
skoro plague tale requiem poszło w 3mln kopii a ta gra to jest praktycznie 1 do 1 kopia last of us z 2013(nawet grafika podobna,bez rewelki jak na 2022rok) no to jednak gracze zdecydują co i jak a nie posty na bankierze.
"Warty podkreślenia jest fakt, że produkcja została ukończona na ponad miesiąc przed premierą. W obecnej chwili zespół pracuje nad Patch Day One, który zostanie udostępniony w dniu premiery. Jesteśmy bardzo zadowoleni z postępu prac jaki poczynił zespół produkcyjny w ostatnim kwartale. Graficznie gra zyskała bardzo istotny improvement po wdrożeniu H-Trace. Jesteśmy przekonani, że każdy kto zagrał w festiwalowe demo gry zobaczy istotną różnicę. Optymalizacja, na którą zwracali uwagę odbiorcy dema również została poprawiona. Jesteśmy przekonani, że również ten element w dniu premiery zaskoczy pozytywnie graczy" - dodał prezes. Kolejnym ważnym wydarzeniem w I kwartale będzie premiera gry studia Game Island - "Serum", wskazał Wolff.
To zupełnie inne rodzaje gier. To są strategie, gry z dzieciństwa w które można pograć ze znajomymi. W inkwizytora nikt za 20lat nie bedzie gral, bo nawet w dzien premiery nikt w to nie bedzie gral.
Z calym szacunkiem dragon, ale wymieniles praktycznie same klasyczne RPGi, ktore byly przelomowe i na tamte czasy po prostu zjadly konkurencje, przez co staly sie “niesmiertelne”. Zbieram akcje thd od 2019 roku, ale ostatni rok, to gehenna pod wzgledem doszukiwania sie optymizmu, a ostatnie miesiace, to zart ze strony spolki. Mowa o marketingu, jestem rozczarowany tym co sie dzieje. Przypominam o emisji akcji w celu pozyskania srodkow na dopracowanie gry i marketing, ktory byl wyceniony w milionach. Reasumujac. Inkwizytor nie ma prawa byc wymieniany miedzy takimi grami jak Morrowind czy Gothic. Jestem graczem i spedzilem setki godzin chociazby na Morrowindzie, wybacz, ale nie kupuje tego.
Gothic w 2001 nie był graficznie petardą. Vampir bazował na Source engine który był już leciwy w czasie wyjścia gry a i sam w sobie nigdy nie był piękny. To czasy w których wychodziły pierwsze FarCry i Crysis. A jednak się sprzedały. A w Gothic a do teraz ludzie grają mimo grafiki i wychodzą do niego dodatki. Mimo grafiki.
A Inkwizytor? Cholera wie czy może być wymieniany czy nie między tymi grami bo jeszcze nie wyszedł. Komentuje tylko grafikę.
Dragonik premiera za moment to zobaczymy kto się zna na grach i graczach. Potem za 20 lat możemy powrócić do tematu i też pogadać kto się znach na grach i graczach.
Czy ty człowieku wiesz wgl co to za gra last of us , kto ja zrobił i na jaka platformę wyszła ? To ja Ci przypomnę. Zrobili to magicy z Naughty dog , wyszła na ps3 ( jedna z najtrudniejszych do programowania konsol ) wyglądała niesamowicie jak na rok wydania i do dziś wyglada jak milion dolarów przy Inkim.albo dwa miliony. Także proszę nie porównywać tych gier bo to kpina zupełna. Dwa inne światy, zupełnie inna liga i budżet oraz przede wszystkim jakość ( gry ND słyną z ponadprzeciętnej jakości. Crash Bandicoot, seria Jak and dexter ? Panietasz czy jaja sobie robisz ? To jest absolutny top developerski . A jak Ikwizytor będzie miał krztynę chociaż magii tamtych gier to obroni się bez problemu. I będzie wspominamy jako morrowind czy gothic .( najbliżej mu do gothica ) Z kupna grafika i koślawa animacja . Tylko ja szanse na to oceniam na marne, niestety ale życzę Wszystkim akcjonariusza żeby było tak jak mówiłem. Bo niw tylko grafika gracz żyje. Także za chwile wszystko będzie jasne !
ze 2-3 lata temu pisano o inkwizytorze jako by był to następny hit z Polski niczym wiedzmin 3 a gra cdp poszła w 65mln kopii załóżmy że 1% fanów wiedzmina,(TAK MARNE 1%) z ciekawości kupi inkwizytora i mamy sprzedane ponad PÓŁ MILIONA kopii