Rafał Zaorski: Mamy podpisane umowy rezerwacyjne na około 1000 udziałów. Reszta czeka w blokach. Zadeklarowanych chętnych do zawarcia umowy mamy w tej chwili około ośmiu tysięcy, ale z premedytacją wstrzymuje pewne działania ze względu na to, żeby dochować największej staranności. Jak wiadomo, wspólnota wysłała na mnie pismo do KNF
Pierniczysz jak potłuczony. Co wspólnota ma wspólnego z mPay, jak to sprawa sprzed kilku lat. Rozpatrywali ja przez dłuższy czas, a teraz dopiero wysłali zawiadomienie do Prokuratury.
Wspólnota ze Złotej, wysłała zapewne do KNF nowe zgłoszenie o poczynaniach uciążliwego sąsiada odnośnie zbiórki pieniędzy i jej zasadach w nawiązaniu do tzw. "epickiego flipa", więc postępowanie dopiero zostanie rozpoczęte.
KNF zbiórka pieniędzy flip. Ogarnij się
To nie ta instytucja.
Co do reszty to zgoda ale być może wspólnota też na niego pisma śle bo tam większość osób wie czym się zaor zajmuje i skąd ma kasę
Dnia 2024-01-31 o godz. 17:07 ~Truten napisał(a): > KNF zbiórka pieniędzy flip. Ogarnij się > > To nie ta instytucja. > > Co do reszty to zgoda ale być może wspólnota też na niego pisma śle bo tam większość osób wie czym się zaor zajmuje i skąd ma kasę
Za mało wiesz i na dodatek publicznie pokazujesz ten brak wiedzy. Znajdź więc i poczytaj sobie, jaki zakres podlega pod KNF i dlaczego ten cały cyrk pod to się łapie. To tylko jeden i następny z wielu powodów, dlaczego wyczochrają tego człowieka, który sam siebie nazywa "spekulantem", bo takim chce być widzianym, we wszystkie i z każdej strony, a "wykorzystanie informacji poufnych" to tylko początek...
Mam nadzieję, że mieszkańcy Złotej 44 do tego solidnie się przyłożą.