W czym parodia?. W tym że wreszcie ktoś się Zamorskiemu dobierze do ...
Wzrost ma mieć podstawy a nie robieniem ludzi w balona. 3 lata czekali o 3 za długo
https://www.bankier.pl/wiadomosc/MPAY-S-A-mPay-zawarl-umowe-z-Dark-Pool-One-oraz-Rafalem-Zaorskim-8228989.html same tłumoki tutaj. zarząd opublikował info i to on będzie ponosić odpowiedzialność :P
Tłumoki?. Jesteś dobrym przykładem. Co ma publikacja espi (obowiązkowa) do przecieku i wykorzystaniu tej informacji. To nie o ujawnienie w espi chodzi.tluczku
Że co????? A to nie jest tak, że spółka ma obowiązek publikowania takich info? I chodzi o to, że "ktoś" odnosił się do tego info/ tej umowy zanim info o niej zostało opublikowane?
Z osobnikiem LOL nie ma już jakiejkolwiek merytorycznej rozmowy, tam już brak łączności z bazą, mpay jest super i już...dla chłopa wszystkie już infa są tylko pozytywne, jak w korei wieczna sielanka...albo czubek albo zwykły naganiacz
Chłopcze wszystko co pisze jest merytoryczne. A że spadnie bo ludzie w większości nie mają pojęcia co robią to cóż. Jak ich zamorski wkręcał to brali po 4 jak teraz sprawa będzie tyczyć Zaorskiego i pewnie on będzie płacił to ty mi piszesz o pietruszce.
Możesz sprzedać ja to kupie spokojnie
Żeby merytorycznie pogadać trzeba mieć z kim
loL daruj sobie dzieciaku te protekcjoonalne chłopcze, tutaj trzeba naprawdę posiadac silny kręgosłup moralny ..albo być zwykłym bezczelem, żeby wciskać kity o jakiś pozytywach związanych z ta spółeczką. Masz tyle wspólnego z prawdziwą gra na giełdzie co mpay z perspektywiczną spółką
Ty do mnie czubek ja chłopcze.
I kto tu jest protekcjonalny. Nie znasz mnie i nie masz pojęcia kim jestem więc to ty sobie daruj. I pamiętaj jutro po pkc. Dzieciaku
Nie dawno mpay chwali się gdzieś że ma 1mln użytkowników. Co więcej chwalili się że jest to świetna baza danych... Z tego to mogłaby być jeszcze większą afera