• Ncbr Espi Autor: ~Genom [79.184.201.*]
    Warszawa, 30.01.2024 (ISBnews) - Narodowe Centrum Badań i Rozwoju (NCBR) uznało projekt prowadzony przez Genomtec pod nazwą "Opracowanie technologii oraz mobilnej aparatury diagnostycznej bazującej na rozwiązaniu lab-on-chip do wykrywania chorób zakaźnych" za zrealizowany pod względem merytorycznym i finansowym, podała spółka. Całkowity koszt projektu wyniósł ok. 12,2 mln zł, przyznane przez NCBR dofinansowanie wyniosło ok. 8,9 mln zł.

"Projekt umożliwił spółce opracowanie technologii Platformy Genomtec ID i karty mikroprzepływowej do detekcji patogenów powodujących infekcje dróg oddechowych i innych chorób zakaźnych. W ocenie spółki informacja z NCBR stanowi potwierdzenie realizacji celów naukowych projektu i może przybliżać opracowaną technologię do komercjalizacji" - czytamy w komunikacie
  • Re: Ncbr Espi Autor: ~Invest [31.0.90.*]
    Może teraz sprawy nabiorą rozpędu. W końcu rynek zauważy ten temat i będzie ok.
  • Re: Ncbr Espi Autor: ~KrisGPW [77.65.87.*]
    Widziałeś jak kurs nabrał dziś rozpędu pod espi ?

Wielokrotnie na całej giełdzie pokazują , że po dobrym espi potrafi spółka zakończyć dzień na minusie .
  • Re: Ncbr Espi Autor: ~Maniek [109.173.212.*]
    Mapet z biegunka a ty widziales kiedy te espi wogle sie pojawilo po notowaniach. o czym ty piszesz . ta biegunka chyba do mozgu sie przedastalo....tam jest juz szambo
  • Re: Ncbr Espi Autor: ~NOWY [193.56.104.*]
    W ocenie Spółki informacja z NCBR stanowi potwierdzenie realizacji celów naukowych projektu i może przybliżać opracowaną technologię do komercjalizacji."

Może przybliżać? To na jakim etapie jest ta komercjalizacja? o ewentualnej transakcji nie mówiąc.
  • Re: Ncbr Espi Autor: ~helpi [5.173.104.*]
    Czy ktoś zwrócił z Was "wszystko wiedzących" uwagę na fakt pojawienia się TFI Skarbiec z udziałem 1,96% tj. 249 tys. akcji ? Data na stooq to 29 grudnia 2023. To drugi już TFI
    240 tys. Ma być
  • Re: Ncbr Espi Autor: ~Alicja [46.204.97.*]
    A Norges nie ma niestety, w innych SDS ach czy Ryvu lub Bioceltix są
    taaa, i Elona Muska ... niestety też ...
  • Re: Ncbr Espi Autor: ~KrisGPW [77.65.87.*]
    IP 109.173.212.* skończył 6 klas , wszystko można przeczytać w jego wypocinach .

Troll podszywający się pod różne nicki
  • Re: Ncbr Espi Autor: ~KrissGPW [5.173.225.*]
    Proszę się podejmie nie podszywać. Jestem jedyny prawowity spadkobierca rodziny Krisów rudowłosych inwestorów z NJU Dzersej, mój dziad, słynny Dzordz Kriss Pędziwaiatr poza tym ze cierpiał na przewlekłe wiatry i biegunki to byl spoko gość.

Z inwestorskim pozdrowieniem

Pierwszy głos Zello
    Kriss GPW- potężny inwestor co 24h na dobę na bankierze siedzi.

PS i na końiec moje motto: „biednemu to zawsze wiatr i biegunKa w oczy”
[x]
GENOMTEC -1,02% 6,79 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.