• Stasalco Autor: ~zniszczony [31.11.184.*]
    Stasalco to spółka należąca do Solorza .Nie bezpośrednio bo tak to by było normalnie a jest jak zwykle czyli pomieszanie z poplątaniem (fundusze spółki itd ) tylko po co ? A po to co by jak najtaniej pozbyć się balastu ( mniejszościowego akcjonariatu) w Elektrimie który mu mocno przeszkadza w ukryciu tego co zrobił .
    Czyli wszystko zostaje w rodzinie szkoda że tylko filantropa .

• Re: Stasalco Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Od lat tutaj jest jeden bardzo poważny błąd myślowy.
    W głowach zarówno akcjonariuszy mniejszościowych jak i większościowego akcjonariusza.
    Wszyscy bowiem zakładają że kwestia ujawnienia czynów wybitnego biznesmena jest powiązana z jakimiś pieniędzmi dla akcjonariatu mniejszościowego.
    A przecież zapomina się o ochotniczym ideowym wolontariacie.

Poza tym myślę że znajdzie się parę podmiotów, którym będzie na rękę jeśli nie wszystko to sobie wymarzył wielki marzyciel wielkich biznesów pójdzie mu po jego myśli.
  • Re: Stasalco Autor: ~1234 [85.221.151.*]
    Przy tych technologiach ,które jeszcze nie są nam znane to zapewniam cię ,że on nie ma marzeń a więcej nie kreował ich samodzielnie to fakt można zatrudnić i płacić
  • Re: Stasalco Autor: ~Piotr [178.235.178.*]
    A może stasalco poleci spółce powrót na GPW? Wtedy powrócą czasy świetniści Elka, jako Cesarza GPW i królaParkietu. Było fajnie i każdy mógł zarobić….
  • Re: Stasalco Autor: ~dAb [37.109.165.*]
    Myślisz ? mam wrażenie , że TO SE NE WRATI !
  • Re: Stasalco Autor: ~vimes [193.0.196.*]
    Oglądam forum codziennie od 2008r.
    Akcje kupiłem w 2007r.
    Pisze cały czas, że tylko sądy w USA mogłyby nam pomóc, ale nikt w to nie wierzył. Teraz to już pozamiatane.
    Czekamy na wyrok i koniec zabawy.
    Pozdrawiam wszystkich nawet z Fredkiem
  • Re: Stasalco Autor: ~nowak [37.30.0.*]
    Po co to piszesz na kolejnym wątku ?
  • Re: Stasalco Autor: ~vimes [193.0.196.*]
    a c..j Cię to obchodzi z....ny komu...to
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać