Zgłaszam manipulacje w obrocie akcjami polegające na robieniu transakcji pozorowanych pomiędzy podmiotami powiązanymi co prowadzi do manipulacji kursem i wprowadza inwestorów w błąd. W szczególności proceder polega na stawianiu dużego zlecenia zakupu po czym następują duże zlecenia sprzedaży - realnie dzieje się to pomiędzy podmiotami powiązanymi i trwa od co najmniej kilkudziesięciu sesji. Niech się KNF pochyli. Mogę się oczywiście mylić no ale to się niebawem dowiemy.
Ale że obarczacie winą za niekompetencje zarządu forumowiczów ze swoimi opiniami?
Gdzie trailer od juica? Gdzie marketing inkwizytora? Podstawowe pytania.. dajcie mi na nie odpowoedz majsterki. Jak ja Jarko Kowalski mam być zachęcony do zakupu i zagrania w tą gre?
Dnia 2024-01-30 o godz. 18:13 ~Jarko napisał(a): > Ale że obarczacie winą za niekompetencje zarządu forumowiczów ze swoimi opiniami? > > Gdzie trailer od juica? Gdzie marketing inkwizytora? Podstawowe pytania.. dajcie mi na nie odpowoedz majsterki. Jak ja Jarko Kowalski mam być zachęcony do zakupu i zagrania w tą gre?
1. Traileru nie ma i nie będzie, bo Wolfowi szkoda było pieniędzy, których i tak nigdy na to nie miał, to było cholernie drogie, sprawdćźcie sobie stawki. Ale dobrze wyglądało w ESPI.
2. Głupi (Nie)Zwycieżony ma więcej kopii i ocen i pewnie trafi do GP (bo bici mają przecież podpisane umowy z Microsfotem), jak Close to the Sun i wiecej sprzedaży niz cokolwiek co zrobił Dust. Inkwizytor nie ma szans nawet na połowę albo ćwierć sprzedaży, nie mówiąc o takich ocenach.
3. Znowu hype na... Serum. Bo zauważcie, że Inwkizytora to nawet nie dali zadnym płatnym YT teraz do ogrania. A Serum? Mało kto o tym mówi, wishlista słaba. 4. Co z Airportem? Co z tą wykasztanionym mielstonem?
Studio wywali kasztany z tylnej części, kurs spadnie do 2-3 i będzie sobie trwać, może jeszcze jakieś emisje ratunkowe pod nastepne magiczne gry. Tutaj zapowiadanych nowych genialnych prjektów było kilkanaście. Niech zdycha i bankrutuje to gow...
Aha czyli Ty postawiłeś kasztana w majty z podniecenia że Niezwyciężony, który już miał premierę, ma więcej kopii niż Inkwizytor przed premierą? Nie no, to jest trzeźwa ocena sytuacji, wcale Ci ten przystanek nie odjechał.
Lol, pokazałem ci ile kopii ocen i jakie ma niezwyciężony a to relatywnie porażka. I że w obliczu tego to inkwizytor będzie sukces jak dostanie 300 recek.