bez przesady, kursu nie zatrzymasz, a każdy sprzedaje i kupuje, jak mu wygodnie PS. śniło mi się, że spadło do 100, ale kto mi zagwarantuje, że tak właśnie będzie
swoją drogą jeśli ktoś ma wolną gotówkę i odwagę to chyba dobry moment na rozpoczęcie zakupów ... nie ukrywam ,iż zastanawiałem się kto uznał iż dzisiejszy kurs jest atrakcyjny do zawarcia transakcji sprzedaży
Nie zainwestujesz miliona przecież. Ale odpał na tej spółce będzie i wg mnie korzystny newsflow będzie trwał kilka lat, bo pierwsze wdrożenie znacznie skróci każde kolejne
Dnia 2024-01-29 o godz. 17:12 ~Prezes napisał(a): > tych co papier teraz oddają licząc, że „bedą obserwować” i „odkupią” jak będzie kontrakt. Zostaniecie z niczym. I w sumie to mi was nie będzie żal.
Nie no, generalnie petarda spóła, cały styczeń spada;)
prawdopodobnie to kwestia negatywnych informacji opublikowanych w Espi .... w sumie dobrze ,że dzisiaj nie spadło z uwagi na fakt uznania ochrony patentowej od Urząd Patentów i Znaków Towarowych Stanów Zjednoczonych
Dnia 2024-01-30 o godz. 19:30 ~japan napisał(a): > prawdopodobnie to kwestia negatywnych informacji opublikowanych w Espi .... w sumie dobrze ,że dzisiaj nie spadło z uwagi na fakt uznania ochrony patentowej od Urząd Patentów i Znaków Towarowych Stanów Zjednoczonych
Prawda? To niesłychane, że po takim info spółka nie zanurkowała o kolejne kilka % w dół;)
Dnia 2024-01-30 o godz. 22:54 ~japan napisał(a): > Rumburaku, czarodzieju II kategorii, może byś nam coś tu wyczarował ???? a swoją udało Ci się z Arabellą ??
No czaruję jakieś odreagowanie, zobaczymy co z tego wyjdzie? Jak widzę oglądałeś ten pasjonujący serial fantasy;)
Dnia 2024-01-31 o godz. 11:08 ~japan napisał(a): > tak oglądałem, byłem fanem Rumburaka i księżniczki Xeni..... > pozdrawiam i czaruj ten kurs :)))))))))))
Nie wiem jak długo tu siedzisz ale ja wszedłem w poniedziałek. Teoretycznie fajny poziom, okolice 136 powinny bronić kursu ale tu nie ma nawet popytu. 10 ofert na 220 sztuk???? Zlecenie 1k na S robi dolne widły!:) Tu nawet dzielny Rumburak nic nie poradzi;) Czuwaj;)
Pamiętajmy po była emisja na którą był ogromny popyt więc dużo poniżej nie spadnie a już na pewno nie na dużych wolumenach. Witamy w szeregach akcjonariuszy Rumburaka!
Dnia 2024-01-31 o godz. 18:44 ~Crimson napisał(a): > Pamiętajmy po była emisja na którą był ogromny popyt więc dużo poniżej nie spadnie a już na pewno nie na dużych wolumenach. Witamy w szeregach akcjonariuszy Rumburaka!
Dziękuję ale to akurat marne pocieszenie. Na tych poziomach nie rysują się sygnały kupna, nie pojawia się popyt i praktycznie zamarło zainteresowanie spółką. Lepiej się grało na poziomach 150 i wyżej ale teraz to jakaś tragedia! Faktem jest, że wolumen na spadkach nie jest wielki ale z drugiej strony niewielu z kupujących z tego korzysta, a to oznacza, że będzie on jeszcze niższy! Pozdro.
To zależy czy wpadłeś grać czy zainwestować na dłuższy okres. Ja to drugie. Dokupiłem dziś skromny pakiecik. Ja siedzę od dwóch lat i nie zamierzam sprzedawać póki mnie fundamenty nie zmusza. Na AT w tym wypadku za bardzo nie patrzę.