• Słyszę płacz Autor: ~Prezes [84.10.104.*]
    tych co papier teraz oddają licząc, że „bedą obserwować” i „odkupią” jak będzie kontrakt. Zostaniecie z niczym. I w sumie to mi was nie będzie żal.
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~siewie [193.176.87.*]
    bez przesady, kursu nie zatrzymasz, a każdy sprzedaje i kupuje, jak mu wygodnie
    PS. śniło mi się, że spadło do 100, ale kto mi zagwarantuje, że tak właśnie będzie
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~japan [188.146.250.*]
    swoją drogą jeśli ktoś ma wolną gotówkę i odwagę to chyba dobry moment na rozpoczęcie zakupów ... nie ukrywam ,iż zastanawiałem się kto uznał iż dzisiejszy kurs jest atrakcyjny do zawarcia transakcji sprzedaży
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~lucca [89.76.34.*]
    A jeśli staną się standardem za kilka lat to będziecie opowiadać jak to blisko byliście i o mały włos nie kupiliście.

Co to za różnica czy wejdziesz za 120, 130, 140 czy 150 kiedy to może chodzić po 500 zł?
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~qwerty [46.204.4.*]
    500/120 to 4+razy. A jak kupisz po 150 to tylko razy 3+ A w końcu milion w tę czy w tamtą robi różnicę
    Nie zainwestujesz miliona przecież. Ale odpał na tej spółce będzie i wg mnie korzystny newsflow będzie trwał kilka lat, bo pierwsze wdrożenie znacznie skróci każde kolejne
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~Rumburak [79.188.20.*]
    Dnia 2024-01-29 o godz. 17:12 ~Prezes napisał(a):
    > tych co papier teraz oddają licząc, że „bedą obserwować” i „odkupią” jak będzie kontrakt. Zostaniecie z niczym. I w sumie to mi was nie będzie żal.

Nie no, generalnie petarda spóła, cały styczeń spada;)
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~japan [188.146.248.*]
    prawdopodobnie to kwestia negatywnych informacji opublikowanych w Espi .... w sumie dobrze ,że dzisiaj nie spadło z uwagi na fakt uznania ochrony patentowej od Urząd Patentów i Znaków Towarowych Stanów Zjednoczonych
  • Re: Słyszę płacz Autor: piopoland [193.176.87.*]
    żartownisiu, lepiej powiedz, kiedy podatek Belki zniosą
    Dnia 2024-01-30 o godz. 19:30 ~japan napisał(a):
    > prawdopodobnie to kwestia negatywnych informacji opublikowanych w Espi .... w sumie dobrze ,że dzisiaj nie spadło z uwagi na fakt uznania ochrony patentowej od Urząd Patentów i Znaków Towarowych Stanów Zjednoczonych

Prawda? To niesłychane, że po takim info spółka nie zanurkowała o kolejne kilka % w dół;)
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~japan [188.146.248.*]
    Rumburaku, czarodzieju II kategorii, może byś nam coś tu wyczarował ???? a swoją udało Ci się z Arabellą ??
    Dnia 2024-01-30 o godz. 22:54 ~japan napisał(a):
    > Rumburaku, czarodzieju II kategorii, może byś nam coś tu wyczarował ???? a swoją udało Ci się z Arabellą ??

No czaruję jakieś odreagowanie, zobaczymy co z tego wyjdzie? Jak widzę oglądałeś ten pasjonujący serial fantasy;)
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~japan [188.146.254.*]
    tak oglądałem, byłem fanem Rumburaka i księżniczki Xeni.....
    pozdrawiam i czaruj ten kurs :)))))))))))
    Dnia 2024-01-31 o godz. 11:08 ~japan napisał(a):
    > tak oglądałem, byłem fanem Rumburaka i księżniczki Xeni.....
    > pozdrawiam i czaruj ten kurs :)))))))))))

Nie wiem jak długo tu siedzisz ale ja wszedłem w poniedziałek. Teoretycznie fajny poziom, okolice 136 powinny bronić kursu ale tu nie ma nawet popytu. 10 ofert na 220 sztuk???? Zlecenie 1k na S robi dolne widły!:) Tu nawet dzielny Rumburak nic nie poradzi;) Czuwaj;)
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~test [37.47.190.*]
    136 raczej się nie obroni
    Już pękło idzie w dół
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~Crimson [91.230.99.*]
    Pamiętajmy po była emisja na którą był ogromny popyt więc dużo poniżej nie spadnie a już na pewno nie na dużych wolumenach. Witamy w szeregach akcjonariuszy Rumburaka!
    Dnia 2024-01-31 o godz. 18:44 ~Crimson napisał(a):
    > Pamiętajmy po była emisja na którą był ogromny popyt więc dużo poniżej nie spadnie a już na pewno nie na dużych wolumenach. Witamy w szeregach akcjonariuszy Rumburaka!

Dziękuję ale to akurat marne pocieszenie. Na tych poziomach nie rysują się sygnały kupna, nie pojawia się popyt i praktycznie zamarło zainteresowanie spółką. Lepiej się grało na poziomach 150 i wyżej ale teraz to jakaś tragedia! Faktem jest, że wolumen na spadkach nie jest wielki ale z drugiej strony niewielu z kupujących z tego korzysta, a to oznacza, że będzie on jeszcze niższy! Pozdro.
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~Crimson [31.0.68.*]
    To zależy czy wpadłeś grać czy zainwestować na dłuższy okres. Ja to drugie. Dokupiłem dziś skromny pakiecik. Ja siedzę od dwóch lat i nie zamierzam sprzedawać póki mnie fundamenty nie zmusza. Na AT w tym wypadku za bardzo nie patrzę.
  • Re: Słyszę płacz Autor: ~cdn [62.133.157.*]
    nie 500 a 5000
[x]
XTPL 1,24% 73,60 2025-10-24 16:46:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.