• Wywaliło SL i już nie wracam Autor: ~Romek [38.180.23.*]
    Brane 0,54zl kiedy skończył się lockup i wg moich wyliczeń akcje z niego powinny już dawno się przemienić. Więc wg mnie musi tu być jakiś trup w szafie, bo bardzo dużo dziwnych rzeczy się tu dzieje. Mógłbym pisać i pisać ale to już nie moja sprawa.
  • Re: Wywaliło SL i już nie wracam Autor: ~Jacuś [45.122.221.*]
    Ta ta pisz sobie dla rozrywki uwielbiam takie niedomówienia trup w szafie ale nie powiem.
  • Re: Wywaliło SL i już nie wracam Autor: ~Romek [38.180.23.*]
    - cały pickup poszedł a nadal leci
    - pisanie o obserwatorze wygenerowało popyt to wywalili, teraz obroty tragedia
    - źle przeczucia: prezes większość zysku idzie na koszty zarządu (mała spółka a wypłacają sobie miliony złotych, więc widać że nie szanuje spółki i akcjonariuszy)
    - jakieś dziwne wpisy tutaj i jak poszukasz w necie dochodzące z wewnątrz spółki (może to spam ale jest pisane)
    - sponsorowanie gali MMA (choć chyba samo organizują) nie ma związku z działalnością a na pewno kosztuje krocie (prezesowi zależy bardziej żeby się pokazać, być może wśród takich osób się obraca, bo wygląda na przypadkowanego)
    - najważniejsze to że spółka nie tłumaczy spadków, takie coś widziałem na wielu cudownych spółkach na new connect a potem jebbniecie, np gamivo że 195zl na 15zl bo zwyczajnie porobili mniejszościowych chociaż spółka super-
    - więc lepiej unikać takich gdzie niby pięknie a mamy totalna anomalie

Ostatni raz się wypowiadam, napisalem bo wcześniej tutaj gadałem. Ale tyle spamu teraz że nie wiem czy ktos pamięta.

Wszystko to są moje subiektywne odczucia.
  • Re: Wywaliło SL i już nie wracam Autor: ~seir [86.106.74.*]
    Mnie tez sie zle kojarzy ten sponsoring mordobicia - pamietam ze MTenergia tez sie za to brala bo tak dobrze im szlo a teraz zawieszona za brak raportow.
  • Re: Wywaliło SL i już nie wracam Autor: ~Ktmrn2 [31.0.66.*]
    Powodzenia Romek!
  • Re: Wywaliło SL i już nie wracam Autor: ~ziemny [93.179.216.*]
    i o to chodzi.....dawać papieeeer
  • Re: Wywaliło SL i już nie wracam Autor: ~alal [109.243.64.*]
    ...hmmm...ubierając po 0,50 zł wg moichhistorycznych obserwcji ma w zamiarze dążenie do kursu 2 razy mniejszego czyli ok. 25 gr,---poczekamy
  • Re: Wywaliło SL i już nie wracam Autor: ~Ktmrn2 [31.0.71.*]
    Napisz bez literówek, może jesteś doradcą inwestycyjnym czy zwyczajnie chcesz postraszyć?
  • Re: Wywaliło SL i już nie wracam Autor: ~Ziemny [5.173.5.*]
    straszy na forum i wystawia batony z prawej .......starego wróbla na plewy chca łapać
[x]
ROBSGROUP -22,03% 0,23 2025-08-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.