dokładnie...od tygodnia to wszystko wygląda na ubijanie dna...tylko szkoda ze w tym momencie wig i sp500 rósł ... ciekawi mnie sprawa heli(ale jestem dobrej myśli i lada dzień powinno sie okazać)
, nie lubie ciszy i niedotrzymywania terminów, nawet jeśli to ma sie spóźnic kobitka przed randką... słownosć to podstawa :)
było wiele spółek, które brandzlowały się dłuższy czas niemiłosiernie nisko by później zaskoczyć największych optymistów (pozytywnie oczywiście), choćby gant - kiedyś spółka śmieciowa nie generująca zysku, później miała swoje 5 min. Jago te 5 min ma moim zdaniem przed sobą
jak spłaci długi --stormma- i przjmie jeszcze
z 5 garaży przerobionych na chłodnie............
bo prawdziwą chłodię to ma juz bank - a jago płaci raty........
jak braknie na raty........ to będzie po 20 groszy !!!!!!!!!!!!!!!
ale panowie bajki opowiadacie - spolka naprawde bardzo rozwojowa - tylko trzeba dac jej czas - jesli nastawieni jestescie na szybki zysk to dilerka sie zajmijcie
e tam dilerka....wystarczy cedc :) jago niech poczeka...musze skumulowac wiecej kaski by po 1,32wejsć
a co do tych tekstów naganianych śmieciowo....takie posty mnie szczególnie smiesza bo po forach chodzą ludzie zainteresowani danym walorem...wiec albo widza pozytywy jak ja i sie podpinaja albo daja swoje negatywna opinie(które szanuje) ale znikaja na inne lepsze spółki...a tu ciągle te same osoby wieszcza koniec i ciagle obserwuja walor
ja juz usrednilem jago do 1,38 - moze bede musial poczekac ale sie oplaci - mam jeszcze htlstrefe- tez dobra spolka. Poczytajcie troche o Jago a przekonacie sie , że spółka prawie zmonopolizowała rynek mrożonek. Teraz będą zbierać śmitankę no i inne spółki rozwojowe
co do monopolizacji...jest jeszcze jedna spółka ekspansywnie walczaca jako konkurencja ale z tego co pamiętam to górna polska....jeśli Hela wypali to zabieramy sie mocniej za Warszawke...a i na mazurach bym z checia zobaczył jago