tak dobra firma a ciagle dno przy zerowych obrotach musi w koncu odbiec ja stawiam w tym roku 60 lub troche wiecej pozdrawiam wszystkich ktorzy czekaja.
WSzystko fajnie : zastanawiam się tylko skąd taka różnica wycen : w Wiedniu 1,11 Euro a
na GPW około 6plz. To ok 20 procent różnicy, W WArszawie przesadzono w górę czy w Wiedniu cena jest zbyt niska.A może ktoś korzysta z tego arbirrażu ?
Chcą wcisnąć akcje na siłę i pokazują że może być tylko drożej-to lipa! w Wiedniu faktycznie 20% taniej a jakie u nas obroty się zrobiły? raptownie! do przemyslenia Panowie-e.
to ja ich dzisiaj wyleczyłem z tych 6,19- 6,20- 6,25. pln. sporo sprzedalem dzisiaj ale kurs jest tak zawyżony że niech maja w prezencie.Mam jeszcze kilkanaście tys.WXF to moge powalczyć.Nabywałem od 42xx-rynek pierwotny do 4,60.pln-zimą i teraz po cenie ok 5,10- 5,50.pln. Pozdrawiam
Jestem z tym badziewiem od pierwotnego i wiem co-nie-co.Myślę że wciskają leszczom po zawyżonych cenach? Spekuluję sobie na tym papierku i coś tam ugrywam "% sporo! bo tanie.Pozdrawiam wytrwalych!