• thc-pharma.pl/ Autor: ~Bareja [37.47.236.*]
    Wypadło oczko temu misiu ?
  • Re: thc-pharma.pl/ Autor: ~thiago [66.42.78.*]
    kto by sie spodziewał ze strona nie dziala

szok

buhahahahha
  • Re: thc-pharma.pl/ Autor: ~Hillela [94.101.17.*]
    mają umowę na marychę to dziś medycynie złota żyła
  • Re: thc-pharma.pl/ Autor: ~Wiesko [78.9.142.*]
    P.S. Będzie realizować zadania to będzie i strona ...
    jedno pewne ktoś ostro zbiera
  • Re: thc-pharma.pl/ Autor: ~Twer [37.47.236.*]
    Wiadomo Cisak i Górska zbiera groszaki od leszczy :)
  • Re: thc-pharma.pl/ Autor: ~Twer [37.47.236.*]
    A leszcz zbiera groszowe akcje za to monety :)
  • Re: thc-pharma.pl/ Autor: ~dobrarada [3.72.76.*]
    THC - jaki adres, jaki obiekt, taka strona. Wszytko o firmie świadczy.
    Autor: ~dobrarada [3.72.76.*] \
    P.S. Człowieku co za „inteligentny”, bez sensu i kłamliwy wpis, ale się wysiliłeś, nawet nazwy firmy nie potrafisz wymienić. Sam wystawiasz sobie świadectwo osoby niedouczonej … 
    Wiesko argumentów nie masz żadnych bo już tylko słówek się czepiasz jak kapral do niezapiętego guzika. Oceń rzetelnie ich stan posiadania, profejsonalność, rzetelność. Obiekty, profesjonalnośc strony web, jak ubiór człowieka też może coś powiedzieć o spółce. Tylko proszę nie wklejaj już raportów.
    Autor: ~dobrarada [3.72.76.*] 
    P.S. Człowieku, sam wystawiasz sobie świadectwo osoby niedouczonej …
    Nie potrafisz zarabiać na spółce HMP nie moja wina, to twój problem Już nie raz pisałem, spółki spekulacyjne są dla doświadczonych graczy …
    marcu przejmą plantacje marychy bedzie kosmos
    No i tu cie mam, albo to poważna spółka jak probujesz udowadniać wklejonymi infami spółki, albo typowy przekręt spekulacyjny. Czyli pozorne działania są aby podbijać kurs, zorientowani łapią kase i zabawa od nowa, info - kasa, info-kasa itd. Czyli nic innego jak Devoran, Brass, T2P i szereg innych. A ja nigdzie tu nie stwierdziłem że tu wszyscy tracą. Stracą ci co uwierzą w wasze wpisy bez pokrycia.
    Autor: ~dobrarada [3.72.76.*] 
    P.S.  Człowiek dalej wystawiasz sobie świadectwo osoby niedouczonej …już nawet potrafisz wymyślać brednie, twierdzisz, że ja pisałem że to poważna firma, a nie spekulacyjna cyt.  „to poważna spółka jak probujesz udowadniać wklejonymi infami spółki”. Jakbyś czytał moje wpisy, ze zrozumieniem to byś wiedział co m.in. pisałam o HMP - dla przypomnienia jeden wątek odpowiedź dla Autora: ~Okśieiw [46.134.93.*], gdzie pisałem o spółce groszowej i spekulacyjnej, opierającej się głównie o emisje akcji.
    (…) Natomiast inwestując (czy tak jak ja spekulując i obejmując emisje) trzeba pamiętać, że  to spółka nadal groszowa i spekulacyjna, opierająca się głównie o emisje akcji. (ostatnie 3 lata w raportach rocznych strata, zysk w 2019 r., 293.129,61 zł i wprowadziła  w tym czasie kilka emisji akcji.) Musisz liczyć się z dużymi wahaniami kursu akcji. Spółki groszowe nie kosztują dużo i wabią inwestorów wysokimi stopami zwrotu w krótkim czasie. Można się jednak na nich srogo zawieść.(…)
    W załączeniu link doczytaj i naucz się czytać ze zrozumieniem:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-program-motywacyjny-dla-osob-o-kluczowym-znaczeniu-dla-spolki,63667135.html
  • Re: thc-pharma.pl/ Autor: ~dobrarada [217.97.38.*]
    Wiesko zaraz zaraz, to znaczy że te wywody jaki to bedzie czempion marytchy już nieaktualne, trzeba tylko spekulować bo reszta to ściema
    Autor: ~dobrarada [217.97.38.*] 
    P.S.  Człowieku dalej wystawiasz sobie świadectwo osoby niedouczonej i kompromitującej się z każdym kolejny wpisem. Twoje wymyślone wywody pasują do czempiona głupoty na forum … 
    Nie moja wina, że tu się użalasz, bo tracisz na giełdzie. Może zajmij się np. lokatami … 
[x]
HEMP -2,94% 0,20 2026-05-22 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.