do tej pory moje zlecenia stały z lewej strony i od 40 gr. do 30 gr. ktoś namiętnie sprzedawał mi akcje
obawiam się że pora zmienić taktykę i powoli kupować samemu z prawej bo wydaje mi się że już mało kto ma interes ażeby sprzedawać poniżej 30 gr.
spółka na maxa niedowartościowana, tak ok 5 x za mała wycena ! ! !
Jak Noble sprzedał 2% po cenie z początku marca, to znaczy że ktoś duży kupił, a nie kupił by stracić, czyli odbicie przed nami. Taką mam taktykę, że uśrednię.
Ty chyba sobie żartujesz . Bo chyba nie chcesz ludzi naciągnąć na to gówno.
Ten fundusz to brał akcje w ofercie publicznej po 1,2 zł.
Mieli 1 666 666 akcji część wywalili, a pozostały im jeszcze 1 128 466 akcji. Te też wywalą. Są jeszcze inni co sprzedają. Kto to wszystko kupi? I po ile? Przecież tu będzie do Wielkanocy jazda w dół.
Fund wywalił 500k w dniu 11 marca, po 11 marca zostało mu jeszcze dwa razy tyle. Do dziś mógł wywalić resztę, a wywalanko było ostre prawda?. Dobrze że wiemy, że wywalił, może ruszy popyt.
Informacje ogólne
Firma HYDRAPRES S. A. jest specjalistą w dziedzinie projektowania i budowy pras o napędzie hydraulicznym przeznaczonych głównie do obróbki plastycznej metali. Są to prasy uniwersalne oraz do wyspecjalizowanych zastosowań.
Jesteśmy ekspertami w zakresie budowy maszyn i urządzeń peryferyjnych do wtryskarek i wytłaczarek tworzyw sztucznych. Jako największy krajowy producent dozowników ślimakowych, wypracowaliśmy własne, nowoczesne, opatentowane rozwiązania napędu. Ponado oferujemy urządzenia transportowe, suszarki, manipulatory do wtryskarek i plastometry.
Korzystając z parku pras hydraulicznych oraz pracując w oparciu o procedury jakości ISO/TS 16949 oraz ISO 9001, produkujemy elementy wytłaczane z blachy stalowej, głównie na potrzeby rynku motoryzacyjnego.
HYDRAPRES S. A. jest przedstawicielem na Polskę bułgarskiej firmy VAPRESS , dzięki czemu może zaoferować w swej sprzedaży prasy mechaniczne z korpusem wysięgowym i ramowym.
Opis działalności
Rok założenia: 1982
Główne rynki: China, Czech Republic, Poland, Spain
Główne kategorie: Tworzywa sztuczne, Narzędzia, Metale i surowce
Trzeba tylko przeczekac tą BESSĘ a firma da zarobic.Ja czekam moze dam rade kupic jeszcze taniej