• trzeba zmienić taktykę ! ! ! Autor: ~P.R.A.S. [83.4.19.*]
    do tej pory moje zlecenia stały z lewej strony i od 40 gr. do 30 gr. ktoś namiętnie sprzedawał mi akcje
    obawiam się że pora zmienić taktykę i powoli kupować samemu z prawej bo wydaje mi się że już mało kto ma interes ażeby sprzedawać poniżej 30 gr.

spółka na maxa niedowartościowana, tak ok 5 x za mała wycena ! ! !
  • Re: trzeba zmienić taktykę ! ! ! Autor: ~ostrz [89.174.106.*]
    skoro tak to com przeszkadza by była 8 razy niedowartościowana -No CO???
    nie radze wchodzić jeszcze
  • Re: trzeba zmienić taktykę ! ! ! Autor: ~olek [88.128.84.*]
    Czekam jeszcze 2 tygodnie i zaczne wchodzic jesli sie cena nie zmieni.
  • Re: trzeba zmienić taktykę ! ! ! Autor: ~Bacazgor [88.131.66.*]
    Jak Noble sprzedał 2% po cenie z początku marca, to znaczy że ktoś duży kupił, a nie kupił by stracić, czyli odbicie przed nami. Taką mam taktykę, że uśrednię.
  • Re: trzeba zmienić taktykę ! ! ! Autor: ~migomag [85.222.86.*]

Ty chyba sobie żartujesz . Bo chyba nie chcesz ludzi naciągnąć na to gówno.
    Ten fundusz to brał akcje w ofercie publicznej po 1,2 zł.
    Mieli 1 666 666 akcji część wywalili, a pozostały im jeszcze 1 128 466 akcji. Te też wywalą. Są jeszcze inni co sprzedają. Kto to wszystko kupi? I po ile? Przecież tu będzie do Wielkanocy jazda w dół.
  • wiemy kto wywalał Autor: ~hydrapies [213.158.196.*]
    Fund wywalił 500k w dniu 11 marca, po 11 marca zostało mu jeszcze dwa razy tyle. Do dziś mógł wywalić resztę, a wywalanko było ostre prawda?. Dobrze że wiemy, że wywalił, może ruszy popyt.
  • Re: trzeba zmienić taktykę ! ! ! Autor: ~lloyd [88.128.86.*]
    czyli dobrze robie jeszcze czekajac moze dam rade wziasc ponizej 0,20 zł
  • Re: trzeba zmienić taktykę ! ! ! Autor: ~lloyd [88.128.86.*]
    Informacje ogólne
    Firma HYDRAPRES S. A. jest specjalistą w dziedzinie projektowania i budowy pras o napędzie hydraulicznym przeznaczonych głównie do obróbki plastycznej metali. Są to prasy uniwersalne oraz do wyspecjalizowanych zastosowań.
    Jesteśmy ekspertami w zakresie budowy maszyn i urządzeń peryferyjnych do wtryskarek i wytłaczarek tworzyw sztucznych. Jako największy krajowy producent dozowników ślimakowych, wypracowaliśmy własne, nowoczesne, opatentowane rozwiązania napędu. Ponado oferujemy urządzenia transportowe, suszarki, manipulatory do wtryskarek i plastometry.
    Korzystając z parku pras hydraulicznych oraz pracując w oparciu o procedury jakości ISO/TS 16949 oraz ISO 9001, produkujemy elementy wytłaczane z blachy stalowej, głównie na potrzeby rynku motoryzacyjnego.
    HYDRAPRES S. A. jest przedstawicielem na Polskę bułgarskiej firmy VAPRESS , dzięki czemu może zaoferować w swej sprzedaży prasy mechaniczne z korpusem wysięgowym i ramowym.
    Opis działalności
    Rok założenia: 1982

Główne rynki: China, Czech Republic, Poland, Spain

Główne kategorie: Tworzywa sztuczne, Narzędzia, Metale i surowce

Trzeba tylko przeczekac tą BESSĘ a firma da zarobic.Ja czekam moze dam rade kupic jeszcze taniej
  • Re: trzeba zmienić taktykę ! ! ! Autor: ~PAWLO [91.94.170.*]
    dzisiaj sie zacznie...
  • Re: trzeba zmienić taktykę ! ! ! Autor: ~hydradramat [83.8.203.*]
    hydrapres to bankrut - to pewne
  • Re: trzeba zmienić taktykę ! ! ! Autor: ~nabity [83.8.203.*]
    dzisiaj sprzedaję resztę tego gówna - szkoda nerwów i kasy
[x]
HYDRAPRES 0,00% 0,55 2025-12-23 11:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać