Czy warto teraz wchodzić w Fon przy powiedzmy 17- 18 groszy czy tez czekać aż dopiero przestanie spadać ? Niby kazdy doradza zeby czekac bo ze Fon wróci na 5 groszy i wtedy zebym kupowal i uzbroił sie w cierpliwosc, no ale co jak spadnie tylko do 7 groszy i podskoczy do 10 to wtedy sie moge nie załapać.
Nie wiem po co mi te bzdury piszesz. Widzisz przecież ze jestem ze starej gwardii i na nie jednej spółce juz przytuliłem wiecej niz ci sie moze przyśnić zazdrośnico. wszedłem, wiec mam swój udział we wzroście. wiadomo ze ryzyko duze, ale to jeszcze bardziej podkręca. A ty zaciskaj zęby i licz na to ze stracę, a jak bedzie rosło to wyłącz notowania bo cie krew zaleje.
czemu ma spaść???? podwójne dno w piątek było wg mnie. RSI nisko... sygnały nisko... kupione zostało w 2 dni ponad 71 mln akcji.... myślisz że powiększą straty na papierze??? hehehe.. nie wydaje mi się... raczej ja tu widzę górę i tam będzie rozgrywka przed ewentualnym scaleniem NWZA 2024-02-14. Każdy robi jak uważa... wiadomo GIEŁDA :)
wyszedłem. ponad 50k zarobione. Dziekuje tym co mi sprzedawali po 18-20 i tym którzy to odkupili po 25-23. Po kilku dniach stresu lece na kanary wygrzać starą ....
dzban z ciebie i nic wiecej.
Jak ci bedzie dane kiedys w przyszłości posiąść taką wiedze jaką mają starzy gracze to dopiero zrozumiesz ze grac i zarabiac mozna na wszystkim nawet na fonach. Trzeba obserwować fora i ulice no i mieć ciut szczescia.
Ja już sie powoli szykuje na ponowny zakup fona. Jak spadnie na 14 groszy to wchodze a ty kip złością żeś za chciwy i do tego nieudacznik