• Skąd tu taki tłok? Autor: ~Holender40 [188.146.130.*]
    Kapitalizacja 10mln, a ruch na forum jak w Paryżu. Zazwyczaj to oznacza tylko 1 rzecz: spekulanci. Fundamenty spółki wydają się dobre, w q3 wysokie koszty przez wejście na rynek duński, liczę na solidny q4 (rozliczenie prawie 1.3mln euro zleceń?) i koniec sypania przez mniejszościowego akcjonariusza. Ryzyko to drogi złoty i wysokie koszta finansowe. Wszedłem na 0.52.
  • Re: Skąd tu taki tłok? Autor: ~Grifa [83.26.227.*]
    Taki tłok bo wszyscy poubierani. Czekam na niższe poziomy :)
  • Re: Skąd tu taki tłok? Autor: ~Szczupak [188.88.128.*]
    200k w poniedziałek mogę kupić i poczekać do raportu !
  • Re: Skąd tu taki tłok? Autor: ~Hali [138.199.7.*]
    Tu dochodzi kwestia emisji gdzie publiczna była za 2zl a prywatną za wkłady własne i wyniosła ok 8gr 12,6mln sztuk które to pięknie ktoś sprzedaje i końca nie widać. Najlepiej byłoby wstrzymać się z kupowaniem i zaczekać na zrzuty np za 20-30gr ale zawsze się chętny znajdzie który utuczy grubego cwaniaka bo on i tak wali na oślep te akcje mając nawet teraz 600% ZYSKU na akcji .
  • Re: Skąd tu taki tłok? Autor: ~Ktmrn2 [31.0.87.*]
    Jednak mimo osrrzeżeń spekuły zdrcydowałeś się nabyć ten cenny walor? :))))
    Witam w klubie akcjonariuszy. Ja już jestem zapakowany a moje futra zaparkowałem w arkuszu na 3 i 5 zł pomimo obaw wolontariuszy. :))))
  • Re: Skąd tu taki tłok? Autor: ~Holender40 [188.146.130.*]
    Dzięki za info. Tak na szybko patrząc to w ostatnich dwóch miesiącach poszło około 9 milionów akcji, więc może nadejdzie koniec sypania?
  • Re: Skąd tu taki tłok? Autor: ~regie [93.89.207.*]
    dlatego cos tu smierdzi ale kto nie rydzykuje ten w termach w toruniu sie nie plawi;)
  • Re: Skąd tu taki tłok? Autor: ~Ktmrn2 [31.0.83.*]
    Spółdzielnia nie korzysta z krajowych adresów IP. Swoje obawy owszem wypisują - korzystając z VPN. :)))

korzysta z VPN.
[x]
ROBSGROUP -22,03% 0,23 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.