• Do ZS większościowego akcjonariusza Elektrim Autor: ~Absurd [195.117.218.*]
    Po obejrzeniu relacji z NWZA doszedłem do wniosku , iż powinienem zarekomendować panu swoją osobę na stanowisko prezesa . Ponieważ prezes T.G.G. udowodni , aby zostać prezesem wystarczy mało wiedzieć . Oświadczam panu, iż ja na pewno wiem mniej aniżeli pan T.G.G.,a mógłbym rzec , że prawie wcale . To wskazuje, iż mam wyższe kwalifikacje aby zostać PREZESEM .Mogę się zgodzić nawet za te same pieniądze , a pan zyskuje bardziej wykwalifikowanego mniej wiedzącego prezesa i jest pan do przodu. P.s. Sztama.
  • Re: Do ZS większościowego akcjonariusza Elektrim Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    10/10
  • Re: Do ZS większościowego akcjonariusza Elektrim Autor: ~Xxxxxxxl [83.22.100.*]
    Czy to jest zbieżność nazwisk z Manfredem Gorywodą, ekonomistą, ministrem, działaczem PZPR?
  • Re: Do ZS większościowego akcjonariusza Elektrim Autor: ~1234 [85.221.151.*]
    Elity komunistyczne znalazły sobie lidera który zajmie się pomnażaniem majątku i utrzymania posad w trudnych przejściowych czasach i gdzie znajdą schronienie to jest ludzie telewizji ludzie administracji i prawa a także funduszy typu FOZZ itp a sami będą wieść spokojne życie z nadzieją dla przyszłych pokoleń a dużo było do przejęcia w owych czasach od banków po przemysł i nieruchomości i to trwa skutecznie po dziś dzień i ta grupa skutecznie chroni tego słupa a jest naprawdę czego
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.