jak na prawo jazdy. Jak ktoś nie potwierdzi rozumienia podstawowych rzeczy, które mają miejsce na giełdzie powinien mieć odmowę otwarcia rachunku. Bo jak czytam co tu niektórzy piszą to myślę, że tylko udają takich nierozgarniętych. Ale chyba się mylę i egzamin by się przydał. Bo tu przecież osoba, która chociaż trochę rozumie co się dzieje mogła wyłącznie zarobić.
no właśnie - hazardzie. Kto rozumie: - co to przyznanie akcji, - kiedy jest dzień, w którym należy mieć akcje, by dostać darmowe - zna datę ich wejścia do obrotu, a przed podaniem daty przez KNF (Uchwała KNF - są na bieżąco publikowane) zdaje sobie sprawę, że wejdą do obrotu i jest ich 75 razy więcej niż wcześniej i efektem tego będzie spadek kursu nie bierze udziału w hazardzie. Każda z powyższych informacji jest do pozyskania bez problemu. Więc jak widzę osoby, które dzisiaj pytają kiedy dostaną darmowe akcje, bo kupiły wczoraj albo tydzień temu to pewny jestem, że te osoby powinny zdać egzamin, bo inaczej robią sobie krzywdę Nie sądzę, żebym to ja był tym xyz, o którym piszesz. A każdy kto kupił przed przydziałem darmowych akcji, dostał je i sprzedał wczoraj, a nawet dzisiaj - zarobił.
Kto nie sprzedł po objęciu praw do bonusowych stracił,ale Pęto ostrzegał i jest kryty no i KNF wydał zgody bo nie zablokował bonusowych i dopuścili do obrotu.Moglibzrobic jak na IFSa,wstrzymali chandel po objęciu bonusowych i przeliczeniu kurs puszczą (z ceny po przeliczeniu 0.38) i będzie uczciwie bo dostaną darmowe akcjime i wyjdzie jak z przed splitu.
Na fon nie zablokowali i to była ich błąd bo ludziska kupowali bez prawa do darmowych i kto nie sprzedał przed 24.stycznia to mu odcięli a bonusowych nie dostał.To nie Petro jest tu winien.
Takie jest moje zdanie.
Czekam na dobrą cenę uśrednie i jakoś odrobię bo też zostałem ze starymi papierami
Dnia 2024-01-26 o godz. 21:48 ~TezZostalem napisał(a): > Kto nie sprzedł po objęciu praw do bonusowych stracił,ale Pęto ostrzegał i jest kryty no i KNF wydał zgody bo nie zablokował bonusowych i dopuścili do obrotu.Moglibzrobic jak na IFSa,wstrzymali chandel po objęciu bonusowych i przeliczeniu kurs puszczą (z ceny po przeliczeniu 0.38) i będzie uczciwie bo dostaną darmowe akcjime i wyjdzie jak z przed splitu. > > Na fon nie zablokowali i to była ich błąd bo ludziska kupowali bez prawa do darmowych i kto nie sprzedał przed 24.stycznia to mu odcięli a bonusowych nie dostał.To nie Petro jest tu winien. > > Takie jest moje zdanie. > > Czekam na dobrą cenę uśrednie i jakoś odrobię bo też zostałem ze starymi papierami
stracili tylko ci co kupili akcje już bez prawa do darmowych akcji. O tych piszę, że powinni zdawać egzamin. No może poza spekulantami, którzy wiedzieli co robią i brali to ryzyko na klatę. Ci co kupili wcześniej nie mogli stracić póki co. Najwyższa cena 1 akcji sprzed przydziału to 13,80zł To obecnie 76 akcji po 19 groszy, a to wartość 14,44zł. A można było kupić znacznie taniej niż 13,80 i sprzedać drożej niż 19 gr.
Dnia 2024-01-26 o godz. 22:01 ~xyz napisał(a): > stracili tylko ci co kupili akcje już bez prawa do darmowych akcji. O tych piszę, że powinni zdawać egzamin. No może poza spekulantami, którzy wiedzieli co robią i brali to ryzyko na klatę. > Ci co kupili wcześniej nie mogli stracić póki co. > Najwyższa cena 1 akcji sprzed przydziału to 13,80zł > To obecnie 76 akcji po 19 groszy, a to wartość 14,44zł. > A można było kupić znacznie taniej niż 13,80 i sprzedać drożej niż 19 gr.
przykro mi kto nie umie liczyć moja rada Uczyć się czytać Uczyć się czytac i legendarne słowa P karkosika NIc Wiecznie nie Spada I NIc Wiecznie nie Rosnie
Dokładnie. Ja kupiłem w listopadzie koło 11 PLN, sprzedałem wszystkie bonusowe za 20gr i wcześniej na podbitce za 1,80 połowę sprzed bonusa. Na wszystkim jakieś 40% do przodu.
Podstawą inwestowania jest omijanie spółek Gdzie są robione splity doddruki i takie mieszanie kombinowanie a przede wszystkim wchodzenie w takie spółki patrowicza to się omija szerokim łukiem.
To był typowy skok na kasę..:) Niby chcieli zrobić prezent akcjonariuszom i dać rozdać akcje bonusowe ale to był cel zamierzony.. każdy ze starych inwestorów zna ten numer nowi się dopiero przejechali i zobaczyli na własnej skorze. Wydy.manych jest grom ludzi młodych niedoświadczonych inwestorów.. niektórzy praktycznie stracili wszystko można nazwać ich bankrutami jakby włożyli wszystko.. jeszcze raz przypomnę i powiem omijać szerokim łukiem takie spółki a ..teraz będą chcieli wysypać wszystko i wcale nie jest tanio.dlatego tak naganiają .. ale na pewno teraz jest bardzo dużo makulatury którą trzeba teraz wysypać i ubrać kogoś.. Tu jest mnóstwo akcji makulatury..
Już ci mówię to właśnie był patent żeby cię ubrać a teraz żebyś jeszcze kupił darmowe akcje i uśredniał i w ten sposób wypychają śmiecia. !!!!.
Tu słupy patrowicza były załadowane w papier mają mnóstwo makulatury którą będą chcieli wypchnąć
~Gpw odpowiada ~siwy2024-01-26 23:25IP 37.225.21.*
To był typowy skok na kasę..:) Niby chcieli zrobić prezent akcjonariuszom i dać rozdać akcje bonusowe ale to był cel zamierzony.. każdy ze starych inwestorów zna ten numer nowi się dopiero przejechali i zobaczyli na własnej skorze. Wydy.manych jest grom ludzi młodych niedoświadczonych inwestorów.. niektórzy praktycznie stracili wszystko można nazwać ich bankrutami jakby włożyli wszystko.. jeszcze raz przypomnę i powiem omijać szerokim łukiem takie spółki a ..teraz będą chcieli wysypać wszystko i wcale nie jest tanio.dlatego tak naganiają .. ale na pewno teraz jest bardzo dużo makulatury którą trzeba teraz wysypać i ubrać kogoś.. Tu jest mnóstwo akcji makulatury.. W punkt Zgadza się..
Już ci mówię to właśnie był patent żeby cię ubrać a teraz żebyś jeszcze kupił darmowe akcje i uśredniał i w ten sposób wypychają śmiecia. !!!!.
Tu słupy patrowicza były załadowane w papier mają mnóstwo makulatury którą będą chcieli wypchnąć..
Tu słupy patrowicza były załadowane w papier mają mnóstwo makulatury którą będą chcieli wypchnąć....
~Gpw odpowiada ~siwy2024-01-26 23:25IP 37.225.21.*
To był typowy skok na kasę..:) Niby chcieli zrobić prezent akcjonariuszom i dać rozdać akcje bonusowe ale to był cel zamierzony.. każdy ze starych inwestorów zna ten numer nowi się dopiero przejechali i zobaczyli na własnej skorze. Wydy.manych jest grom ludzi młodych niedoświadczonych inwestorów.. niektórzy praktycznie stracili wszystko można nazwać ich bankrutami jakby włożyli wszystko.. jeszcze raz przypomnę i powiem omijać szerokim łukiem takie spółki a ..teraz będą chcieli wysypać wszystko i wcale nie jest tanio.dlatego tak naganiają .. ale na pewno teraz jest bardzo dużo makulatury którą trzeba teraz wysypać i ubrać kogoś.. Tu jest mnóstwo akcji makulatury.. Też się zgadzam
Tu słupy patrowicza były załadowane w papier mają mnóstwo makulatury którą będą chcieli wypchnąć.
To był typowy skok na kasę..:) Niby chcieli zrobić prezent akcjonariuszom i dać rozdać akcje bonusowe ale to był cel zamierzony.. każdy ze starych inwestorów zna ten numer nowi się dopiero przejechali i zobaczyli na własnej skorze. Wydy.manych jest grom ludzi młodych niedoświadczonych inwestorów.. niektórzy praktycznie stracili wszystko można nazwać ich bankrutami jakby włożyli wszystko.. jeszcze raz przypomnę i powiem omijać szerokim łukiem takie spółki a ..teraz będą chcieli wysypać wszystko i wcale nie jest tanio.dlatego tak naganiają .. ale na pewno teraz jest bardzo dużo makulatury którą trzeba teraz wysypać i ubrać kogoś.. Tu jest mnóstwo akcji makulatury.. Też się zgadzam...nie tykać.