• Kto ma Wittchen w portfelu dobrze zna "formacje wodspadu". Hahaha Autor: ~ABB [87.138.130.*]
    Niebawem formacja zostanie powtórzona, bo wyniki. Pozdro. Siema!
  • Re: Kto ma Wittchen w portfelu dobrze zna "formacje wodspadu". Hahaha Autor: ~BuziakiDlaABB [89.64.62.*]
    Dalej pajacujesz na forum? Nie wstyd Ci tak robić z siebie pośmiewisko? Spadnie to się dokupi, nie spadnie to znaczy że takiego trolika jak ty mają w 4 literach :* ja wiem jedno spółka sobie bardzo dobrze radzi i poprawia r/r przychody i zyski, wchodzi na nowe rynki i najwidoczniej dobrze im to wychodzi skoro Niemcy są najbardziej dochodowym rynkiem ze wszystkich zagranicznych. Buziaki cukierasie i pracuj dalej.
  • Re: Kto ma Wittchen w portfelu dobrze zna "formacje wodspadu". Hahaha Autor: ~ABB [31.0.87.*]
    Ziomek co ty się tak bulwersujesz. Przyznawaj się tu , wysoko wisisz?
  • Forumowy clown ABB patelnia. Autor: ~BuziakiDlaAbb [89.64.62.*]
    ABB bawią mnie takie pajace na gumce od majtek jak ty co myślą że jak będą bzdury i kłamstwa pisać to mają jakiś wpływ na czyjeś decyzję inwestycyjne. Aspirujesz do forumowego klauna czy postawiłeś sobie za punkt honoru robić z siebie kretyna? Spokojnie u mnie zielono a tobie smutno że nie spada? Oo jak mi przykro cukierasie. Napisz coś jeszcze ciekawego ale takiego nie mijającego się z prawdą jak zazwyczaj to robisz :* caluski
  • Re: Forumowy clown ABB patelnia. Autor: ~ABB [195.116.149.*]
    Ja pisze tylko o faktach. To ty robisz z siebie pajaca. Tu zysk netto za 2023 będzie niższy niż przed rokiem a ty kłamiesz i piszesz ze będzie wyższy. Ziomek zejdź na ziemię. Przeciez prezes nie sprzedawalby gdyby zyski mialy znaczaco rosnac. Wiedzial chlop co robi. Cos mi sie wydaje ze ty masz trojeczke z przodu na Wittchenie. Haha. Pozdro. Siema!
  • Re: Forumowy clown ABB patelnia. Autor: ~BuziakiDlaADD [89.64.62.*]
    https://www.biznesradar.pl/raporty-finansowe-rachunek-zyskow-i-strat/WTN

Zysk po 3 kwartałach jest wyższy niż cały rok 2022. Problemy ze wzrokiem masz? Pytam serio bo to można jeszcze leczyć. A nie... jednak aspirujesz na stanowisko nadwornego klauna forum. Chłopcze robisz z siebie totalnego barana ale wiadomo masz w tym swój cel. Buziaki cukierasie :*
  • Re: Forumowy clown ABB patelnia. Autor: ~HansFloss [31.61.184.*]
    No nie jest to prawdą, że w 3 kwartały jest więcej niż za cały 22 rok. 3 kwartały 23' przyniosły ok 41 mln zysku, wynik za 22' rok to 60 mln. Zestawienie na biznes radar zlicza do wyniku za 23' rok Q4 z roku 22'. Reasumując liczby tam zawarte informują, że zysk za 2023 rok będzie wynosić 69,5 mln jeżeli spółka powtórzy wynik z 4Q22 (28 mln). Czy tak będzie? Zobaczymy.
  • Re: Forumowy clown ABB patelnia. Autor: ~ABB [195.116.149.*]
    Co ty za bzdury wypisujesz? Jeszcze linki wklejasz. Masz dane typie i nawet nie umiesz ich odczytać a bierzesz się za giełdę? 3 kwartał 2023 był gorszy od 3 kwartału 2022 i takie są fakty a ogólny wynik netto będzie gorszy za cały rok 2023 niż w 2022. Do tego mała albo żadna dywidenda bo inwestycja się szykuje.
  • Re: Forumowy clown ABB patelnia. Autor: ~BuziakiDlaABB [89.64.62.*]
    ABB ty nie aspirujesz na forumowego błazna ty nim po prostu jesteś. I po co takie bzdury wypisujesz i manipulujesz informacjami? Fakty:
    I-III kwartał 2022r - zysk: 33.927 mln
    I-III kwartał 2023r - zysk: 40.634 mln ( co stanowi wzrost r/r ok. 15% !)

III kwartał 2023r. pod kątem zysków był tylko o ok. 0,5 mln gorszy niż 2022r.

IV kwartał 2023 pod względem przychodów jest tylko o ok. 3 % niższy r/r niż 2022. Zakładając że również o tyle zysk będzie mniejszy to powinien wynieść ok. 28,1mln + 40,6 mln daje zysk w okolicy 68,7 mln (zysk w roku 2022 to 62,89 mln). Reasumując finalny zysk za 2023 może być o ok. 10% wyższy niż w roku 2022. To są fakty i liczby a nie brednie z brudnego palca wyssane.
    Wracając do inwestycji jakbyś czytał komunikaty to być wiedział że inwestycja została wstrzymana min. do roku 2023 więc dywidenda niezagrożona. Taki to z ciebie mały oszust ABB
  • Re: Forumowy clown ABB patelnia. Autor: ~BuziakiDlaABB [89.64.62.*]
    Wkradł się błąd powyżej...oczywiście inwestycja wstrzymana min. do roku 2025.
[x]
WITTCHEN -2,03% 16,42 2025-10-03 17:00:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.