Sznur w promocji jest do kupienia jakby co w Biedronce albo w Castoramie..:) leszcz za resztę kasy co mu zostanie z akcji po tym wydym.aniu może sobie zakupić :)
Dnia 2024-01-26 o godz. 18:10 ~Kosa napisał(a): > Podbili do 3,5zl bo wiedzieli o akcjach dwa dni spadki a na trzeci sypnęli 4mln pkc i ludzie ch..... Mogli zrobić tak stracić kasę to masakra
PODBILI.... SYPNĘLI...,a było przeczytać komunikat Patrowiczów z 28.12 o sprzedaży swoich akcji ( w tym czasie ok. 1 zł ), wystosowali też APEL O PRZMYŚLANE ZAKUPY. To nie Oni podbili kurs ....
Dnia 2024-01-26 o godz. 20:31 ~Ob-serwator napisał(a): > Dnia 2024-01-26 o godz. 18:10 ~Kosa napisał(a): > > Podbili do 3,5zl bo wiedzieli o akcjach dwa dni spadki a na trzeci sypnęli 4mln pkc i ludzie ch..... Mogli zrobić tak stracić kasę to masakra > > PODBILI.... SYPNĘLI...,a było przeczytać komunikat Patrowiczów z 28.12 o sprzedaży swoich akcji ( w tym czasie ok. 1 zł ), wystosowali też APEL O PRZMYŚLANE ZAKUPY. To nie Oni podbili kurs ....
.>PRZPOMNIENIE !!!!!!! giełda jak MEDIA MARKT nie dla idio......
Dnia 2024-05-23 o godz. 21:22 ~Olga napisał(a): > Przepraszam ale o czym dziecko piszesz? Kto co stracił?
> Nie wiem czy jestem adresatem ....ale pisze , bo chcą składać zawiadomienie o popełnieniu ...,ktoś kupił akcje po 5 zł (po ustaleniu prawa poboru 1:75) za 5 000 a ma teraz 120 zł ...
Dnia 2024-05-23 o godz. 23:03 ~Staś napisał(a): > Ale drogie dziecko ślepyc w karty nie gra. Trzeba było przed zakupem sobie poczytać. A tak robicie z siebie ostatnie łajzy
< Stasiu przeczytaj z uwagą napisałem CHCĄ czyli o tych skomlących , a nie o sobie. A reszta zgoda
Podstawa prawna mówi jasno za pazernośc, naiwnośc, ponosi odpowiedzialnośc inwestor. Tyle w temacie i zamiast wylewać swoje zale moze warto brać sie do uczciwej roboty