popełniłem błąd kupując trochę akcji, nie doczytałem wcześniej raportu z 20.12.2023, chłopcy naukowcy mają patent i myślą, że to wystarczy, odpowiednio wcześniej powinni albo znaleźć dobrego inwestora strategicznego albo sprzedać ten patent. Zbyt długo to wszystko trwa gdyż na świecie pojawiają się nowe technologie w uzyskiwaniu grafenu. Chyba się ukisili razem z patentem. Zmuszeni zostali do zmniejszenia składu osobowego o 50% !!!. Nic z tego nie będzie ale naukowiec nie będzie biznesmenem. Chłopaki na razie finansują się ze sprzedaży akcji ale jak długo ???. To samo obserwuję u Pani Milinkiewicz jeśli chodzi o perowskity. Miał być wielki debiut giełdowy a tu nic.
ps. oczekiwałbym aby ktoś ze spółki ustosunkował się do tego co napisałem. muszę też powiedzieć, że zachowali się fer informując w raporcie jak jest
Czytają, ale pewnie tak jak ja-dla beki.
Po co mam to im wklejać, skoro to Ty masz problem ze spółką? Ja takiego problemu nie mam. Pieniądze, które mam wsadzone w spółkę mogę stracić. Taka inwestycja for fun
nie mam problemu bo kupiłem niewiele powiedzmy sondażowo pod obserwację, kibicuję im bo to jedyna taka firma w Polsce, liczę, że coś się odmieni, zbierają doświadczenia biznesowe i już wiedzą, że patent to nie wszystko..
nie żaliłem się a nawet chwaliłem, teraz sprostowałem bo nie doczytałem wcześniej i tyle, chodź scenariusz może być ciekawy bo pozyskali jakiś fund i może aktualne poziomy nadają się już do zbierania tyle że płynność mała, wystarczy że sprzedaż trochę wzrośnie i tutaj zacznie się ruch.