Dnia 2024-01-26 o godz. 16:00 ~adam napisał(a): > Dnia 2024-01-26 o godz. 15:31 ~ksiegowy napisał(a): > > 26-01 - 2024 . Kolejny raz mamy 30 gr za akcję ! A co dalej ?? > > Dalej - to gra pod wyniki , a te w IV kwartale - sa zwykle dobre
Naprawdę myślisz, że na Biztechu ktoś gra pod wyniki?
Dnia 2024-01-26 o godz. 16:17 ~atomek napisał(a): > Dnia 2024-01-26 o godz. 16:00 ~adam napisał(a): > > Dnia 2024-01-26 o godz. 15:31 ~ksiegowy napisał(a): > > > 26-01 - 2024 . Kolejny raz mamy 30 gr za akcję ! A co dalej ?? > > > > Dalej - to gra pod wyniki , a te w IV kwartale - sa zwykle dobre > > Naprawdę myślisz, że na Biztechu ktoś gra pod wyniki?
Do podbitki - musi być jakiś pretekst . Dobry wynik , dobry klient itp
Póki co mamy kolejny raz przebicie magicznej bariery 0,30 groszy. Ciekawe czy powtórzy się sytuacja z poprzedniego roku, czyli dwa miesiące bujania pod 0,31 a potem zbicie kursu w dwóch spektakularnych zrzutach czy jednak będzie wyciąganie wyżej. Ktoś się tutaj nieźle bawi...
Dnia 2024-01-31 o godz. 10:18 ~Aptekarz napisał(a): > Bo po prostu ciężko to kupić…… > > Cierpliwości….
Ciężko? Przecież we wrześniu i październiku ktoś to wysypał jak z wywrotki, sam skorzystałem dokupując. Chyba że masz na myśli te zerowe obroty, które tutaj często przez dwa, trzy dni w tygodniu. A cierpliwość mam, czasem myślę, że zbyt dużą jak a tę zakurzoną i zapomnianą spółkę.
Ale - jesteś tutaj od dawna, jak rozumiesz to zachowanie kursu, ewentualnie intencjonalność takiego jego prowadzenia?
No owszem, dokupiłeś równe 50.000 po 19 groszy, ale jeszcze na tej samej sesji oddałeś ten pakiet po 0,228. Zarobiłeś na tym lekką rączką 1850 zł, więc nie narzekaj.
Dnia 2024-01-31 o godz. 12:50 _wiatrak_ napisał(a): > No owszem, dokupiłeś równe 50.000 po 19 groszy, ale jeszcze na tej samej sesji oddałeś ten pakiet po 0,228. > Zarobiłeś na tym lekką rączką 1850 zł, więc nie narzekaj.
Przeceniasz mnie co do ilości ale nie doceniasz cierpliwości trzymania tego co uzbieram. No i niestety, ale nie załapałem się na 19 groni.
Napisałbyś lepiej coś merytorycznie, przecież potrafisz...
Moje zdanie znasz - 30 groszy to docelowy zasięg, tutaj bezwzględnie bym sprzedawał. Oczywiście bazuję na dotychczasowych informacjach ze spółki. Perspektywy dla branży są optymistyczne, więc może odrobina zainteresowania spłynie i na tego truposza ( choć wątpię ).
Dnia 2024-01-31 o godz. 13:08 _wiatrak_ napisał(a): > Moje zdanie znasz - 30 groszy to docelowy zasięg, tutaj bezwzględnie bym sprzedawał. > Oczywiście bazuję na dotychczasowych informacjach ze spółki. > Perspektywy dla branży są optymistyczne, więc może odrobina zainteresowania spłynie i na tego truposza ( choć wątpię ). >
Znam, pisałeś nieraz. Zresztą uważam podobnie. O perspektywach czytałem opracowanie, ale również sądzę, że to będzie jedna z ostatnich spółek -tech która może się załapać na zainteresowanie.