• game over Autor: ~igor [143.244.46.*]
    Poszedł od dłużnika wniosek o upadłość , światło zgaśnie , licytacja nie odwołana , prezes bez absolutorium za 2022 ,

coś jeszcze chcecie ? uciekać bidaki

i tak notowania zawieszą

• Re: game over Autor: ~Insider [188.146.121.*]
    A cóż to za Robin Hood się trafił zmartwiony o nasze pieniądze :D Dobrze że są tacy ludzie którzy martwią się o moją kasę, co ja bym biedny zrobił
  • Re: game over Autor: ~Alojzy [94.254.130.*]
    Igor to kacap, jeeebac swołocz
  • Re: game over Autor: ~Marek [194.5.15.*]
    Ale rzeźnia. Do ilu to spadnie ?
  • Re: game over Autor: ~Insider [217.17.40.*]
    Ale gdzie ta rzeźnia bo nie widzę?
  • Re: game over Autor: ~Jeremiasz [94.254.130.*]
    Marek tępy cepie do 30zł wzrośnie
    Ale rzeźnia. Do ilu będzie tak stało ?
  • Re: game over Autor: ~Insider [188.146.121.*]
    Kurcze ciężki temat Marku, do ile wystoi tego nikt nie wie. Wydaje się jednak że jak stoi to się nie rusza, ale może to tylko moje złudzenie optyczne. Może jednak Ty widzisz ruch, zegos co stoi? Pomysl czy może warto skonsultować to że specjalistą?
    Byłem. Specjalista nade mną stoi, więc problem się tylko pogłębił.
    A jak już wspomniałem o problemie i pogłębieniu to czy te słowa można również podpiąć pod aktualną sytuację Ekopark? Jak myślicie? Niestety taka stagnacja chyba nie jest czymś dobrym. Obyśmy nie stali ... nad grobem tej spółki na GPW'owskim cmentarzu.
  • Re: game over Autor: ~Insider [188.146.122.*]
    Mam nadzieję że nikt nie złapał się na podobne wpisy jak Marka o tym jaki to dramat w spółce. Mówiłem, to nie piaskownica a chłopaki w spółce co by o nich nie mówić, potrafią liczyć hajs. Teraz czekamy na info o inwestorze. Pewnie niedługo coś więcej się wyjaśni. Spółka ma perspektywy bez wątpienia, oby dogadali się z inwestorem.
[x]
EKOPARK 0,00% 7,05 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.