Jack coś nasza gazownia nie może przejść wsparcia na 3,25,ale chyba pozostaje czekać dalej na okazje zakupu ,wykres nieciekawie wygląda,może się doczekamy.Pozdrawiam
Po 3.pln to troche przesadziłeć ?? chyba. MCI może po tyle sprzedać i zarobi 300% Obiecałem że o cenie nie będę pisał bo niestety wszystkie moje wyceny były trafne i aż się boję myślec co będzie dalej.Sprzedaję-dokupuję-usredniam itd. dla mnie Bankier po każdej cenie jest dobry,zarobiłem na nim kupe kasy i dalej coś tam zarabiam.Martwic może tylko grupa ludzi która go trzyma i czeka na wezwanie po 10-12-15.pln. to całkowita klęska-niestety.A dzisiaj nawet nikt nie chce dać 7.pln. taka prawda.Pozdrawiam.
Bez większych zmian walczą na PKO (dalej trzymam i dokupuję cały czas) i 4-małych spółeczkach.Ale ostatnio mało zarobiłem-grosze.Idzie małe odbicie to coś sprzedam? Pozdrawiam.
Na ile wjedzie PKO ? myślę że na 30.pln. do k. kwietnia ? ale jeszcze zaliczy spadek korekcyjny.Dzisiaj już część sprzedałem po 24,30-40.pln. zysk był duży! Powoli też wypycham Bankiera bo już sporo zarobiłem.Pgnig narazie nie kupuję.Pozdrawiam