Cytat z espi. "Zarząd jest upoważniony do wskazania dnia ("Dzień Referencyjny"), według stanu na który zgodnie z liczbą akcji znajdujących się na rachunku papierów wartościowych każdego akcjonariusza, zostanie określona nowa liczba akcji o wartości księgowej 5,00 EUR na akcję."
Możecie sobie podzielić liczbę akcji na koncie o 50 bo docelowo ma być 2 850 000 o wartości 5€. I pomnożyć x5€
wyjdzie nowy stan konta.
Tak wychodzi z wz.
Dalszy cytat "Kapitał zakładowy zostanie obniżony poprzez obniżenie wartości księgowej wszystkich akcji Spółki z 5,00 euro do 0,10 euro. Liczba akcji Spółki bez wartości nominalnej nie ulegnie zmianie, a akcje Spółki nie zostaną umorzone."
Patro Invest OÜ otrzyma od Spółki 7,50 euro za każdą umorzoną akcję w wyniku obniżenia kapitału zakładowego. Łącznie Patro Invest OÜ otrzyma 1 950 000 euro jako godziwą rekompensatę za umorzone akcje.
Ja wyłączyłem że będzie tyle warta 0.0034 zł tyle jest akcja po zabiegach Warta
Albo niżej ..Tak patrolwicz kombinuje drukuje robi splity i bonusy Przyznaję że Niektórzy mogliby się w tym pogubić.
Już ci mówię to właśnie był patent żeby cię ubrać a teraz żebyś jeszcze kupił darmowe akcje i uśredniał i w ten sposób wypychają śmiecia. !!!!.
Tu słupy patrowicza były załadowane w papier mają mnóstwo makulatury którą będą chcieli wypchnąć.
Ja wyłączyłem że będzie tyle warta 0.0034 zł tyle jest akcja po zabiegach Warta
Albo niżej ..Tak patrolwicz kombinuje drukuje robi splity i bonusy Przyznaję że Niektórzy mogliby się w tym pogubić