• Prezentacja tanszych spolek Autor: black_rose_ [94.254.176.*]
    Witam. Black Rose Projects to Spółka portująca gry na NS, XboX. Pracuje nad badaniami, jak również w 2024 zapowiada dwa tytuły własne Dark Moonlight i Spooky Lord. Rocznie generuje 5mln zł przychodów, a kapitalizacja obecnie wynosi 3mln zł i kurs znajduje się w trendzie spadkowym od dnia debiutu na NC. Obecnie sporo inwestują w rozwój, co pochłania duże zasoby finansowe przy zatrudnieniu 30 osób. Zachęcam do większego zapoznania się z firmą.
  • Re: Prezentacja tanszych spolek Autor: ~src [5.184.216.*]
    Ja tam po 3 kw widzę niecałe 1.6mln i
    Ujemne przepływy.
    Na plus? 25% akcji w rękach Gaming Factory i gierki na ukończeniu które dadzą jakieś przychody. No i to narzędzie ale to melodia przyszłości. Sami deklarują że komercjalizacja to 2026
    Ale jak ktoś ma nadmiar gotówki to na long myślę ciekawa opcja. Relacja ryzyka do potencjału wzrostu jjest ok
  • Re: Prezentacja tanszych spolek Autor: ~Dr_pain [46.112.6.*]
    Żeby uzbierać do tego 2026 to już trzeba zacząć. Przy takich obrotach na tych poziomach będzie to trwało sporo czasu. Mam nadzieję za na razie będzie tylko niżej... Podoba mi się ta czarna roza
  • Re: Prezentacja tanszych spolek Autor: ~Inwestor [84.17.46.*]
    tutaj cena wzrośnie po raporcie.
    ta sama sytuacja w Ovid Works i Varsav.
    ogromne perspektywy wzrostu
  • Re: Prezentacja tanszych spolek Autor: ~Orek [31.61.176.*]
    3 mln kapitalizacji, faktycznie mało, to mniej więcej tyle co na RDS, gdy mi zawiesili notowania.
  • Re: Prezentacja tanszych spolek Autor: ~Millutki [37.47.248.*]
    To jest forum Qubica .
    Poszli stąd akwizytorzy ..i inni sprzedawcy garnków ..
[x]
QUBICGMS -0,63% 0,79 2026-05-08 15:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.