Trochę tu zaangażowałem kapitału, chciałbym go z powrotem nawet z niedużym zyskiem. Ktoś coś wie konkretnego bo jestem tu nowy. Z góry dzięki za jakieś info. Pozdrawiam
No właśnie, póki co chciałem się czegoś tutaj dowiedzieć i nie zakładałem że forum jest zdominowane przez głupków albo nieżyczliwych i służy tylko do hejtu, ale do czegoś więcej.
Dnia 2024-01-26 o godz. 13:08 ~Nowy napisał(a): > No właśnie, póki co chciałem się czegoś tutaj dowiedzieć i nie zakładałem że forum jest zdominowane przez głupków albo nieżyczliwych i służy tylko do hejtu, ale do czegoś więcej.
Trzeba cierpliwie czekać.......wtedy można dużo zarobić....Kluczem jest CIERPLIWOŚĆ.... i nie pytaj kiedy....
Albo jesteś przygłupi jak on albo udajesz, zaangażowałem tu trochę kapitału i mnie to wogole nie interesowało miałem to w dup..., ale teraz sobie przypomniałem ze coś takiego mam więc proszę o pomoc kiedy to puszcza na nowo hehe:) albo jesteś nie będę cię obrażał głupiutki albo serio udajesz głupiutkiego
Jeśli nie masz już nic ciekawego do powiedzenia, to może poprostu zamilcz i nie odstraszaj innych od tego wątku, bo może ktoś miałby coś nowego do dodania. Pamiętaj, że częste powtarzanie tych samych słów nie podnosi elokwencji wypowiedzi, a nawet wręcz przeciwnie.
O widzę że coś ubodło i jakieś kompleksy dochodzą do głosu. Może zamiast tego forum lepiej do jakiegoś terapeuty się zgłosić. Potem zawsze można tu wrócić tylko z pozytywnym nastawieniem.
Chyba rzeczywiście nie ma sensu, chociaż myślałem że ktoś bardziej doświadczony w bojach, albo bliżej źródła zechce przedstawić jakiś prawdopodobny scenariusz.