• Maniek i kriss KGB dziwne ludzie Autor: ~Alicja [5.173.226.*]
    Jw
  • Re: Maniek i kriss KGB dziwne ludzie Autor: ~Alicja [46.204.109.*]
    Zmień nick oszuście
  • Re: Maniek i kriss KGB dziwne ludzie Autor: ~KrisGPW [77.65.87.*]
    Trolle piszą ostatnio z różnych IP i podszywają się pod nas , wprowadzają niepewność i o to tu chodzi . Mieszajcie dalej ludziom w głowach a kurs ostatnio Wam się osuwa
  • Re: Maniek i kriss KGB dziwne ludzie Autor: ~Alicja [5.173.226.*]
    Kris KGB zmień nick oszuście
    Wiem jedno trollu pod adres IP 5.173.226 ukrywa się oszust i naganiacz .

Chyba na razie nie idzie po Waszej myśli czytając Wasze nędzne wpisy .

Chcecie moje akcje ?

Spokojnie , tak jak dużo wcześniej pisałem pakiet czeka na komercjalizację a za resztę się bawię i się śmieje z Was
  • Re: Maniek i kriss KGB dziwne ludzie Autor: ~Alicja [37.47.181.*]
    Najśmieszniejsze jest to ze my śmiejemy się z ciebie cały czas. w różnych miejscach już o tobie piszą i mówią. Poczytaj sobie.

Na zello jesteś legendą! może nawet większa niż Balcerzak. Haha
    Twoje brednie i tak bankier zaczął usuwać , więc strata Twojego czasu .

Zadanie , które dostałeś przerasta poprostu Ciebie i się nie nadajesz .

A to wiadomość dla Ciebie i wszystkich adresów IP

Zgodnie z art. 190a § 2 Kodeksu karnego podszywanie się pod inną osobę poprzez wykorzystanie jej wizerunku, innych danych osobowych lub innych danych, za pomocą których jest ona publicznie identyfikowana, w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8
  • Re: Maniek i kriss KGB dziwne ludzie Autor: ~Alicja [37.47.181.*]
    Bhahahahahaah k… nie zesr… się ze szczęścia
  • Re: Maniek i kriss KGB dziwne ludzie Autor: ~Alicja [77.89.108.*]
    kochani, jak widzicie w ten łikend kriss KGB jest mało aktywny, nie napierdziela już tak jak ostatnio swoimi mądrościami.
    dostałam prywatna wiadomość od jegomościa, no i okazuje się ze nasz mościpan Kriss kGB nie odpoczywa tylko ciężko pracuje, na forum jsw złapał dwie Zosie przedstawił im zarzuty i w tej chwili przewożone są do wrocławskiej prokuratury celem złożenia wyjaśnień w związku z oskarżeniami ze obie posiadają takie samo imię. sprawa jest rozwojowa, zgłaszane są kolejne wykroczenia, 3 Pawłów na forum atende i 2 Mariole na forum Innogene.
    Numer IP 77.89.108 jak i wiele innych numerów z których „ piszą „ to zwykłe golasy i trolle , które nie wiedzą co już mają pisać , by ratować kurs .

Uważam , że powinniśmy spodziewać się osuwania kursu nawet w granice 6 zł i niżej , ale to jest tylko moje zdanie . Jak będzie to zobaczymy …

A trolle , które podszywają się pod inne osoby niech sprawdzą czy mają wszystkie lekcje na jutro spakowane do szkoły i niech pozdrowią ode mnie swojego Pana
  • Re: Maniek i kriss KGB dziwne ludzie Autor: ~Alicja [77.89.108.*]
    Ooooo szczur bez akcji jednak znowu spędza weekend na forum, hahahah, to ci inwestor :-)
  • Re: Maniek i kriss KGB dziwne ludzie Autor: maskopatol [46.205.209.*]
    ~KrisGPW odpowiada ~Alicja
    2024-01-28 18:40
    IP 77.65.87.*

Numer IP 77.89.108 jak i wiele innych numerów z których „ piszą „ to zwykłe golasy i trolle , które nie wiedzą co już mają pisać , by ratować kurs .

Uważam , że powinniśmy spodziewać się osuwania kursu nawet w granice 6 zł i niżej , ale to jest tylko moje zdanie . Jak będzie to zobaczymy …

A trolle , które podszywają się pod inne osoby niech sprawdzą czy mają wszystkie lekcje na jutro spakowane do szkoły i niech pozdrowią ode mnie swojego Pana%%%%%%
    Napisał gość, który założył dwa tro,. Llerskie wątki:) Pisałem, że inteligencją nie grzeszysz i niestety się nie myliłem.
[x]
GENOMTEC -0,87% 6,86 2025-10-03 16:45:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.