Trolle piszą ostatnio z różnych IP i podszywają się pod nas , wprowadzają niepewność i o to tu chodzi . Mieszajcie dalej ludziom w głowach a kurs ostatnio Wam się osuwa
Twoje brednie i tak bankier zaczął usuwać , więc strata Twojego czasu .
Zadanie , które dostałeś przerasta poprostu Ciebie i się nie nadajesz .
A to wiadomość dla Ciebie i wszystkich adresów IP
Zgodnie z art. 190a § 2 Kodeksu karnego podszywanie się pod inną osobę poprzez wykorzystanie jej wizerunku, innych danych osobowych lub innych danych, za pomocą których jest ona publicznie identyfikowana, w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8
kochani, jak widzicie w ten łikend kriss KGB jest mało aktywny, nie napierdziela już tak jak ostatnio swoimi mądrościami. dostałam prywatna wiadomość od jegomościa, no i okazuje się ze nasz mościpan Kriss kGB nie odpoczywa tylko ciężko pracuje, na forum jsw złapał dwie Zosie przedstawił im zarzuty i w tej chwili przewożone są do wrocławskiej prokuratury celem złożenia wyjaśnień w związku z oskarżeniami ze obie posiadają takie samo imię. sprawa jest rozwojowa, zgłaszane są kolejne wykroczenia, 3 Pawłów na forum atende i 2 Mariole na forum Innogene.
Numer IP 77.89.108 jak i wiele innych numerów z których „ piszą „ to zwykłe golasy i trolle , które nie wiedzą co już mają pisać , by ratować kurs .
Uważam , że powinniśmy spodziewać się osuwania kursu nawet w granice 6 zł i niżej , ale to jest tylko moje zdanie . Jak będzie to zobaczymy …
A trolle , które podszywają się pod inne osoby niech sprawdzą czy mają wszystkie lekcje na jutro spakowane do szkoły i niech pozdrowią ode mnie swojego Pana
~KrisGPW odpowiada ~Alicja
2024-01-28 18:40
IP 77.65.87.*
Numer IP 77.89.108 jak i wiele innych numerów z których „ piszą „ to zwykłe golasy i trolle , które nie wiedzą co już mają pisać , by ratować kurs .
Uważam , że powinniśmy spodziewać się osuwania kursu nawet w granice 6 zł i niżej , ale to jest tylko moje zdanie . Jak będzie to zobaczymy …
A trolle , które podszywają się pod inne osoby niech sprawdzą czy mają wszystkie lekcje na jutro spakowane do szkoły i niech pozdrowią ode mnie swojego Pana%%%%%%
Napisał gość, który założył dwa tro,. Llerskie wątki:) Pisałem, że inteligencją nie grzeszysz i niestety się nie myliłem.