Ciekawe podsumowanie dla inwestorów jednonickowych. Trolle wielonickowe i spółdzielnie, nie czytać. Wasz cel to odebranie niecierpliwym po taniosci. Kończą się Wam akcje do sypania ? :))
Tutaj Ci nikt nie odpowie, nie da lajka bo jak słusznie zauważyłaś jest tu spółdzielnia. Aktywują się co pewien czas i dołują kurs. Mi się nie chce robić tutaj kółek i rzadko tu zaglądam ale jak Ci się chce do można im podkupić trochę akcji koło 30zł i za jakiś czas sprzedac po 34 do 35zeta. 10procent masz. Tylko po co ? Tutaj się wkłada sporą kasę i długo czeka na komercjalizację. Bawić się w kółka to możesz na CD Projekcie, gdzie ostatnio można zarbiac łatwo ok 8proc i to bez bólu sprzedaży bo obrót spory. Good luck a spółdzielnią się nie przejmuj, handlują między sobą te wszyskie Znafcy i Zibi
Bez znaczenia. Akcje trafiają z rąk do rąk, a spółdzielnia dzieli się zyskami/stratami. Ważne by zeszli bardzo nisko to się w pewnym momencie podłącze ale będę wybrzydzać. Ma być tanio
Hej, powiem w skrócie tak: dopóty, dopóki nie będzie ogłoszona skuteczność badań klinicznych i w efekcie zrealizowania najważniejszego kamienia milowego czyli 'FDA approval for reference Her2+ Breast Cancer diagnostics' to nic tu nie wystrzeli w kosmos ale warto grać pod tzw. "boty współdzielczo - pseudo AI-owe" lub/(i) jakieś mniej istotne kamienie milowe (będącym tylko ładnym opakowaniem spółeczki)- pod następne kółeczko na kursie, jak najbardziej! Dlatego dobieranie kaskadowe od mniejszych do coraz większych wolumenów jak najbardziej wskazane ;)
Green się czai. Dziś zryw plus 8 :)))) Czekamy, czekamy ja wyrok. Genomtec co ma być to będzie. Wszędzie manipulacje. Teraz SDS, za to może znów Bioceltix rusza. Czaję się na CDR ale znacznie poniżej 100zl. Ostatnio kółko zrobiłam 100 ja 108. Teraz już czekam
No i zobaczymy co Donek wymyśli, narazie to się zagranica przygląda GPW ale nikt nie wchodzi grubiej, a spółki SP to nadal wielka niepewność. Stąd moje zainteresowanie medtech, biotech, może niebawem gaming
KGHM jest tani, to fakt, no i przestali go szortować. Ja jeszcze poczekam. Tymczasem czekam na komercjalizację projektów SDS i Bioceltix. Genomtec to będzie dla mnie niespodzianka ale Scope też była
Ostatnie info I zachowanie kursu na Genomie ewidentnie wróży pożyczkę, czy emisyje może jeszcze w tym kwartale ogłoszona:) Porównywanie tego do Scope to jak porównywanie kartofla do kawioru :) ale to tylko moje zdanie :) Tutaj sobie dalej obserwuje co się na kursie wykluje :)
Ta emisja nie ma szans powodzenia chyba że jest coś o czym nie wiemy, wtedy ona się powiedzie. Ale to będzie mówić o tym że Miron i Konrad rolują nas na maxa i będzie dobry zarobek. Bo nie mogę wykluczyć że robią duże zasłony dymne, chociaż przeszłe projekty rzeczywiście nie napawają optymizmem co do obecnego. Mnie najbardziej podoba się Bioceltix, chociaż najwięcej mam SDS, dwa razy więcej niż Bioceltix. Liczę na duże zarobki i jestem cierpliwa. Jest z czego żyć :)