Nowy dodatek już 29.01. Wygląda na to że ruszają z premierami w podobnym okresie żeby znowu robić wiązane promocje, Na farmie też zaczynają wstawiać logi czyli pewnie i tam zaraz się ruszy. Jeszcze info o BF2 poprosimy.
Każdy może mieć swoje zdanie o to chodzi. Plane accident też może trochę dorzucić do zysku. Nie znam aktualnych wyników ale do tej pory to chyba accident sprzedał się w największej ilości ze wszystkich gier? choć nie wiem ile do teraz sprzedali Barna bo on ma największą grywalność z kolei. Plane może zaskoczyć patrząc na pierwsze opinie. 78% pozytywnych na pierwszym prologu i taki dzienny przyrost followersow to całkiem spoko. Dużo się zaczyna dziać mogliby wrzucić jakiś update dat premier. No i ciekawe czy znaleźli kogoś na Barna 2, pod to będzie największy hipe w tym roku obstawiam. Jak dla mnie jest ok nie ma ciśnienia, kurs już dawno przygaszony i ktoś wciąga po cichu pakiety po 5-10k z tego co zauważyłem.
Bzdura, zresztą kto chociaż 7 minut poświęci z ogólnie dostępnych źródeł na analize widzi że po pierwsze to jedna z niewielu małych spółek która po pierwsze już ma koncie dobre jakościowo gry po drugie co bardzo rzadkie jest non stop na plusie więc jest bardzo dobrze zarządzana, po trzecie niepowodzenie unholy jest głównie zasługa firmy która była odpowiedzialna za marketing, pewnie jakby nie pokusili się o współpracę wydali to sami nawet tok później byłoby dzisiaj na poziomach 15 zł, ale jak na taką małą spółkę potencjał jest tu o wiele większy a zwłaszcza w obecnej cenie niż na gniotach z kapitalizacjami po 200mln na których straty są non stop od 4 lat a każda nowa gra to lipa, kto ma wolne środki i teraz kupi za rok spokojnie będzie na sporym plusie
Zgoda. Tylko ten plus jest blisko zera. To jest spolka która jest właśnie gdzie powinna być. Cap 5mln. Co będzie dalej nie wiem. Wina za unholy jest po stronie duality to ich wybór był i strategia. Szczęście sprzyja lepszym. Oni nie mają żądnych zysków sensownych. 90% spolek gamedev to syf
Nie jest łatwo tu zebrać wiecej.Jakis czas temu było tak ze ktoś chciał zbić kurs(tak mi się wydaje) bo wystawił większy pakiet i wtedy udało się szybko odebrać podobna ilość a tak to podchody. Od czasu do czasu wrzucam na k po 10k w okolicach aktualnego kursu i nie weszło ani razu. Zauważyłem że największe szanse są w piątki :)