• 8 mln akcji Autor: ~xyz [89.64.55.*]
    ktoś ujawnił właśnie, że tyle ma. Nie sądzę, że 2 głównych właścicieli wystawiło to zlecenie. Jak myślicie?
  • Re: 8 mln akcji Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    Hm - musi mieć e tyle wystawił , a może z tych pakietówek ?
  • Re: 8 mln akcji Autor: ~Miś [31.0.46.*]
    Przecież to drobne te 8mil , ale straszak niezły.
  • Re: 8 mln akcji Autor: ~xyz [89.64.55.*]
    4,1% wszystkich akcji.
    Kwotowo to niewiele, ale własnościowo 3 - 4 takie pakiety i spółka zmienia właściciela.
  • Re: 8 mln akcji Autor: ~Aida [193.46.187.*]
    Podejrzewam, że to straszak i przed 15 00 zniknie, a jeśli nie to oznacza, że rzeczywiście spółka przechodzi w inne ręce.
  • Re: 8 mln akcji Autor: ~xyz [89.64.55.*]
    już zniknęło. Ale jest to pewna forma manifestacji stanu posiadania.
  • Re: 8 mln akcji Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Toż to gamoniowany Gumiś pewnie to wystawił. Miał chłopina 7,7 mln, dokupił 300k i ma teraz 8 mln sztuk. Ładny pakiecik ale z głową coś nie tak. Po co wystawiać taki pakiet, kiedy wiadomo, że nie chce tego sprzedać? Albo ma coś z głową nie tak albo działa w porozumieniu z Heniem i na jego zlecenie próbuje ograniczyć wzrost kursu albo jest w grupie spekulantów chcących na tych niskich poziomach zebrać jak najwięcej akcji przed rajdem na północ albo.................. ma kiepskie życie, jest sfrustrowany, nikt go nie kocha, nikt nie docenia i żeby dowartościować swoje ego, chwali się stanem posiadania oczekując zachwytów jak to ma dużo akcji.

• Re: 8 mln akcji Autor: ~WaszŻydek [83.25.165.*]
    To moje obiecałem wam
  • Re: 8 mln akcji Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    Widzisz Zulu , próbujesz mnie wrobić , podrzucasz kukułcze jajo , już dłuższy czas próbujesz mnie inwigilować ,
    działasz na zlecenie Grubego , niszczysz drobnych akcjonariuszy w zarodku , a aborcja jest zakazana ,
    ktoś wie gdzie to zgłosić to prześladowanie ?
[x]
APIS 2,27% 0,02 2025-09-19 11:24:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.