• Słabo to wygląda Autor: ~Grost [31.182.56.*]
    Minęło sporo czasu od obiecanek i ....... gdzie jesteśmy i co wiemy ?
  • Re: Słabo to wygląda Autor: ~KrisGPW [77.65.87.*]
    Ferie są , na nartach w Alpach teraz wszyscy siedzą
  • Re: Słabo to wygląda Autor: ~Radwpo [37.47.91.*]
    Dokładnie padaka coraz większa
  • Re: Słabo to wygląda Autor: ~Racjonalista [37.47.120.*]
    Piszecie tak jak byście pierwszy rok na giełdzie byli. Mam radę - nie masz cierpliwości to wywal akcje od razu. Powazne spółki zajmują się praca a nie tworzeniem notatek z każdego pierdniecia. Mówię Ci szkoda nerwów i zdrowia. Jeżeli brak informacji dla Ciebie oznacza że coś jest nie tak to sprzedaj akcje i zostaw giełdę w spokoju. Pozdrawiam cierpliwych i do zobaczenia na Karaibach po komercjalizacji :)
  • Re: Słabo to wygląda Autor: ~Grost [31.182.56.*]
    Pisze o okresie kilku lat, a nie o kilku miesiącach czy tygodniach. Twoje naganianie mnie nie interesuje bo z tego co czytam, to nic konkretnego nie masz do powiedzenia.
  • Re: Słabo to wygląda Autor: ~Alicja [5.173.226.*]
    Człowieku, a kto tu nagania, raczej mówi do cię ie wprost, ze jak chcesz komunikaty z du… bez pokrycia to nie tutaj, są takie spółki jak Hemp, oni w kowidzie napier… espi jak z pistoletu, nawet jakieś czipy mieli wszczepiać. Zwyczajnie jak masz akcje i cię drażni ze nie napieprzaja espi to sprzedaj i znajuż inna spółkę, taka która daje dużo espi.

No chyba ze tak jak kriss KGB nie masz akcji, ale postanowiłeś tutaj lokować swój cenny czas, to odsyłam cię do specjalisty.

• Re: Słabo to wygląda Autor: ~KrisGPW [77.65.87.*]
    Jest wynajęty troll pod IP 5.173.226.* , który ma problemy z pisownią , pewnie wracał ze szkoły wypisując te brednie …

Trollu jak Ci się kurs podoba i ten marazm na spółce ?

Patrząc na kurs to chyba szybko zobaczymy 8 z przodu …
  • Re: Słabo to wygląda Autor: ~Alicja [46.204.109.*]
    Nie podszywać się !!!
  • Re: Słabo to wygląda Autor: ~Radwpo [83.10.44.*]
    Ta spółka to jest tak poważna jak Brasteter
  • Re: Słabo to wygląda Autor: ~Maniek [91.212.86.*]
    Po takich wpisach braster cos czuje ze beda wzrosty zaraz :) ulubiona spolka wielu ;)
[x]
GENOMTEC -2,28% 4,72 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.