Piszecie tak jak byście pierwszy rok na giełdzie byli. Mam radę - nie masz cierpliwości to wywal akcje od razu. Powazne spółki zajmują się praca a nie tworzeniem notatek z każdego pierdniecia. Mówię Ci szkoda nerwów i zdrowia. Jeżeli brak informacji dla Ciebie oznacza że coś jest nie tak to sprzedaj akcje i zostaw giełdę w spokoju. Pozdrawiam cierpliwych i do zobaczenia na Karaibach po komercjalizacji :)
Pisze o okresie kilku lat, a nie o kilku miesiącach czy tygodniach. Twoje naganianie mnie nie interesuje bo z tego co czytam, to nic konkretnego nie masz do powiedzenia.
Człowieku, a kto tu nagania, raczej mówi do cię ie wprost, ze jak chcesz komunikaty z du… bez pokrycia to nie tutaj, są takie spółki jak Hemp, oni w kowidzie napier… espi jak z pistoletu, nawet jakieś czipy mieli wszczepiać. Zwyczajnie jak masz akcje i cię drażni ze nie napieprzaja espi to sprzedaj i znajuż inna spółkę, taka która daje dużo espi.
No chyba ze tak jak kriss KGB nie masz akcji, ale postanowiłeś tutaj lokować swój cenny czas, to odsyłam cię do specjalisty.