Póki co według wszelkich wskaźników nadal szuramy po dnie. 14 lutego raport za ostatni kwartał 2023. Jeśli wyniki będą obiecujące przy tam małym ff można spodziewać się w tym roku kilkuset złociszy za akcję.
Kilkaset to nie było jak spółka była w stosie i bez długów do spłacania przez następnych 5-10 lat... Czyli z nich wyjdą akurat jak biznesy typu diesel czy LPG będą powoli wygaszane na całym świecie.
Zresztą to co się teraz dzieje może się w każdym momencie skończyć.
Ej, ej ponad 200 to już było, a kilkaset to jest np. 200. To tytułem sprostowania. W taki scenariusz nie wierze, ale ile jest akcji w wolnym obrocie widać więc tu mogą się dziać cuda ....
kilka- zaimek oznaczający w sposób przybliżony liczbę równą co najmniej dwa i co najwyżej dziesięć» słownik języka polskiego PWN
Pozatym Jest orzeczenie, nie pamiętam czy NSA czy SN, że w polskim prawie ,,dwa” to też ,,kilka” to tak gwoli wyjaśnienia
Sąd umorzył postępowanie sanacyjne, spółka się na to za żaliła, jak sąd to odrzuci to mamy upadłość, chyba to jest jasne dla obecnych czy przyszłych akcjonariuszy.
Wiem ze chcesz kupić jak najtaniej i naganiasz na spadki bo po co tu siedzisz przecież nie robisz tego pro bono. Niestety taniej juz raczej nie będzie wiec decyduj się czy wsiadasz do pociągu.
Wszedłem na forum, pełno tu naganiaczy na wzrosty, ale poczytałem komunikaty i jest jasno napisane, że sąd umorzył postepowanie sanacyjne, możesz sobie doczytać jak umiesz, spółka się za żaliła i teraz czekacie na wyrok sądu, wóz albo przewóz. Ryzykowna zabawa.
"Sąd umorzył postępowanie sanacyjne, spółka się na to za żaliła, jak sąd to odrzuci to mamy upadłość " dokładnie tak - tylko jaką ? upadłość likwidacyjna ? czy możliwością zawarcia układu? w obecnej sytuacji to raczej to drugie rozwiązanie
Chłopak sprzedał po taniości i bez pomyślunku kilka lat temu bo sie przestraszyl i teraz on sie żali bo nic juz nie ma. Tak samo z żalu teraz wchodzi na forum i liczy na to że ludzie będą go pocieszać że dobrze zrobił że sprzedał. To się przeliczył więc teraz widzi wszędzie spisek i naganiaczy. Lepiej niech zamknie kompa i uda się po radę do specjalisty.