• GIT Autor: ~jjj [83.16.67.*]
    Znowu spada, tak jak tydzień czy dwa temu pisałem. Jednak skusiłem się wczoraj i dzisiaj na niewielkie zakupy. Liczę na szybki zarobek na kółeczko.
  • Re: GIT Autor: ~koleczko [185.150.44.*]
    myslisz ze kiedy bedzie?
  • Re: GIT Autor: ~jjj [83.16.67.*]
    2-5 dni
  • Re: GIT Autor: ~Rtagdu [185.150.44.*]
    Dzięki!
    Częściowo udało mi się zrobić kółeczko - odnośnie akcji kupionych po 1.2 . Trochę dłużej to tylko trwało niż myślałem. Podbijcie mi cenę bo musze jeszcze sprzedać akcje kupione po 1.3
  • Re: GIT Autor: ~Pszczelasz [94.240.0.*]
    Coś czuję, że prawdę piszesz:) ja chcę wejść poniżej 1zł
  • Re: GIT Autor: ~BigShort [136.144.99.*]
    Tak tak mhhmmmm
  • Re: GIT Autor: ~jjj [109.95.143.*]
    Ja już poza pokładem. Jak spadnie to zapewne znowu kupię.
  • Re: GIT Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.6.*]
    Nie spadnie do wyników a wręcz wzrośnie. Jaka by nie była premiera i sprzedaż, to ta spółka nie miała takich przepływów od premiery We. The rewolution
    Mizeria tutaj ostatnio straszna, szczególnie jeżeli chodzi o obroty, Jak nie chce rosnąć , to niech porządnie spadnie to znowu dokupię na kółeczko.
    Obroty nadal marne. Na razie nie da się przez to zarobić więcej jak na piwo z kolegami w knajpie. Dzisiaj zrobiłem w tym kierunku krok i zobaczymy czy w jutro lub pojutrze będzie z tego taki zysk. Z większymi zakupami trzeba jednak czekać aż obroty ruszą.
  • Re: GIT Autor: ~Tesx [185.12.23.*]
    Będzie ogłoszenie o nowej grze to i będzie tu x 10 razy tyle ziomek. Daj na przeczekanie. Wyluzuj. Nie spinaj się jak moja teściowa przy obiedzie
    Dnia 2024-03-18 o godz. 22:06 ~Tesx napisał(a):
    > Będzie ogłoszenie o nowej grze to i będzie tu x 10 razy tyle ziomek. Daj na przeczekanie. Wyluzuj. Nie spinaj się jak moja teściowa przy obiedzie

To nie jest spółka na longa, tylko do spekulacji. Na wyjście do knajpy na przysłowiowe piwo zarobiłem, został tylko jeden pakiecik do sprzedania. Fakt nie publikowania raportów to już tutaj recydywa, więc tym bardziej widać z jaką spółką mamy do czynienia. Wiec ja wole tak trochę tutaj zarabiać niż czekać na mityczne 10 zł.
    Ciekawe kiedy będzie raport?. Ciekawe co w nim będzie, że Prezes boi się go opublikować i do ile wtedy spadnie. Coś bowiem nie widać na razie wysokich kursów na horyzoncie na co liczą co poniektórzy.
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.