Fred to nowy let vel powieszony pawel z rendera. Bedzie teraz pisal brednie zeby jak najbardziej zniechecic do papiera a po cichu sam skupuje. Latwo takich sie przeswietla
Kto to jest let i zawieszony pawel? Wyjaśniło cię kilka osób i przeczytałem to w ostatnich dniach i tyle.Jesteś tak samo wiarygodny jak pozdro i kilku innych tutejszych naganów.Zajmuje się inwestowanie w gaming od przeszło 12 lat,kiedy ty zapewne wjezdzałes nocnikiem pod łóźko swojego starszego brata.Nie wiem kim jest let i ten drugi,ale musieli cie wyjaśnić,skoro o nich piszesz
ale jesteś malutki. zostałeś wyjaśniony przez samego siebie i na 2 tygodnie schowałeś się w dziurze myśląc jak tu wrócić aby się nie domyślili XD trochę szkoda, że nie wyszło. A ksywka 'Fred' ... współczuję. Jeżeli w życiu tak na ciebie wołają to nie dziwo, że tutaj na forum tak się upadlasz żeby ego trochę podbić, skrzywdzony bobasku
widzę, że strasznie cie jara rozpisywanie sie o takim gościu. Ile razy już korzystałeś z jego usług? Przynajmniej się wyjaśniło czemu na ulicy na ciebie 'kaczka' wołają ;)))
Paweł jak bardzo umoczony na renderze jesteś skoro co wątek to nowy nick tworzysz żeby tylko siebie nie pogrążać jeszcze bardziej? Ja rozumiem stratę już 50% ale w kapitale powiedz szczerze, dużo wtopiłeś?