ciekawostka vol z dzisiaj ponad 400 k. karnet do 10 groszy to wystawki na ponad 500k. ukryciak na 0,0898 zrealizowany na 200k co znaczy , że niezrealizowano ponad 300k. ukryciak przeniesiony na 0,085 zrealizowany na ok.50k. co znaczy , że niezrealizowano ok.500k. przypominam o regulaminie NC. dot wystawiania zleceń ukrytych.
chodziło o przybliżenie jakie volumeny są ,były i będą jeszcze na stole do zamknięcia pułapu dziewiątek, jeśli w ogóle nastąpi zamknięcie tych poziomów.
nie sądzę , w każdym razie nic fundamentalnego. tu potrzeba decyzji Carom o odpaleniu kręcioły i tyle.jakiś bzdet wypuszczą w okolicy 40 groszy , wyleszczą wtedy na 15, może 20 i znowu podciągną .może nawet na 2,3 pln. mało kiedy , właściwie nigdy na tym walorze , nie pomyliłem się, a jestem tu od viaguary, czyli od początku
nie no , kto wszedł to czekać musi , ja tylko zakładam ruch , jeśli w ogóle , bez fundamentowy. nawet jeśli ogłoszą jakiś projekt AI czy inne g..o to i tak nie wcześniej niż po zapompowaniu ponad 20 groszy wtedy będą duże wyjścia i podobne wejścia. na razie trwa przepierka w grupie Carom i to widać....