Mam wrażenie że komunikacja z inwestorami całkowicie umarła. Jak już wpada jakieś info, to albo jest to raport kwartalny, albo info o dodruku akcji 10 gr/szt.
Od opublikowania planu rozwoju na najbliższe lata, który jest realizowany chyba tylko w kwestii wcześniej wspomnianego programu motywacyjnego, nie dzieje się kompletnie nic. Widać to po kursie i po średnim obrocie.
Jestem cholernie zawiedziony jako inwestor który zaufał spółce w 2021 i mimo upływu 3 lat nie widzę żadnego pozytywnego aspektu tej decyzji, a wręcz jej żałuję.
Warto żebyś to napisał do spółki bo pisanie tu na forum to jaki pisanie na Berdyczów.
Pewnie gdzieś około 2021 pisałem już że RI to kpina i tak naprawdę nic, a nic się nie zmieniło. Podejrzewam, że zarząd wierzy,że same wyniki zmienia postrzeganie spółki, a tak nie jest moim zdaniem. Co do strategii to: pracują nad serialem, pracują na grą... Mogliby zrobić mapę drogową tej strategii. Gdzie są, co im się udało, czego nie.... Na pewno nie wyszło z IG i to już wiemy, ale też nie od nich tylko z MOV. Przenosiny na główny tu też nic nie zrobiono w tym temacie. Premie motywacyjne to już zostawię bez komentarza, bo ile można o tym pisać. Zwiększyli zatrudnienie co widać w raportach, a roboty nie było bo strajk w USA. W 1Q24 pewnie tez jeszcze tyle roboty ile zakładali nie będzie, może nawet w 2Q 24. Zmienność siadła, wolumen jak u mnie w osiedlowym warzywniaku.... AD krzyczy o akumulacji od dłuższego już czasu... Linia trendu spadkowego prędzej czy później zostanie przełamana. Tylko tu musza pojawiać się znowu dodatnie dynamiki i przychodów i zysków. Bez tego nic z tego nie będzie! Przydałby się jakiś czat, jak Żbikowski ma problem z rozmową to może być taki jak ostatnio na MOV. Na pytanie odpisywał admin i tyle.Tyle,że na to małe szanse....