wieczór, a tu nikt nic nie pisze. Inne spółki cały czas na topie, ich akcjonariusze razem ze swoimi spółkami rosną, spadają i nawet w sobotę "grają" na giełdzie, a U NAS czyżby jakieś zniechęcenie? Pewnie nie, przecież poza GIEŁDĄ jest jeszcze....
moderator ma uczulenie na słowo >pijok< i nie ważne co napiszę , on to usunie .
Przykład jak władza maluczkich zmienia . A taki był z niego poczciwy gość...
Mam nawet smutną wiadomość .
Emil wydziedziczył córuś...
Członkowie Związków Zawodowych STX , podobno nocami wygrzebują dziury w asfalcie na A4 , i mają nadzieję na ponowny kontrakt na łatanie tychże .
Poza tym firma PTOPNA'50 której prezesem jest wnuk Emila Zdzisio, namawia premiera Pawlaka aby dał se spokój z opcjami a zajął się unieważnieniem kontraktów które inne firmy przejęły , pomijając oczywiście STX.
Pijok, nie strasz mnie i innych akcjonariuszy. Jak ktoś pierwszy raz trafi na Twój post to od razu sprzeda swoje "kilkaset tysięcy" akcji.
Dlaczego masz dzisiaj takie czarnowidztwo?
I ... dlaczego Twój post o "JABŁKU, a nawet dwóch" jest na Krośnie?
Dobra , od jutra nie piję . Nie dość że wlazłem na krosno , to jeszcze ktoś mi odwrócił wykres do góry nogami ...
A jabłko to będzie dzisiaj . Za jakieś 1,5godz.
Jedno było zielone , drugie czerwone. A tak poważnie to cierpliwości troszeczkę . Dajmy prezesowi popracować . Decyzję podejmiemy w najbliższy szabas . Wtedy nam nikt nie będzie przeszkadzać...