Wyszło Szydło z wora. 10 baniek odpisów.
Pytanie:
Czy na podstawie tych informacji jest możliwe pociągnięcie do jakiejś odpowiedzialności prezesa który dopuścił do takiego stanu rzeczy?
Deal słaby. Śmiejesz się a chyba nie wiesz do końca z czego. Moja strata to w sumie nic nie znaczy. Chodzi o prezesa, jego pracę i zero reakcji gpw na takie numery.
Wtopy się zdarzają. Tu nie z mojej winy. Prezio okazał się januszem a nie ja. Opieram się na raportach a te jak wiemy były zakłamane. Myśl zanim coś napiszesz bo wychodzisz na dzbana który cieszy się z czyjejś straty
Właśnie jesteś Januszem i dzbanem hehe cieszy mnie twoja strata, a nie innych, karma wróciła... Tak się wiele razy wymądrzałeś i śmiałeś z ludzi,, tak więc teraz z pełna satysfakcja można się śmiać z ciebie hahaha już dawno temu Januszu było widać, że tutaj coś takiego szykują, no ale ty byłeś zachwycony emisja za aport po nominale januszu
Narazie nie ma za 2021 ale zdaję się że się pojawi. Ja liczę, że robią porządki bo chcą oddać spółkę a nikt z takim bajzlem by tego nie wziął. Zrobią porządek jeśli chodzi o raporty i papiery to będzie można finalizowac przejęcie.