Masz jakieś zaburzenia emocjonalne, na zello tez mieścimy cię za odklejeńca, nie wiedzielismy tylko ze mamy do czynienia z wyjątkowym zwyrodnialcem. Apeluje o zażycie odpowiednich środków i udanie się w stan odosobnienia i głębokiej relaksacji.
Kriss, Zenek ma racje, kompromitujesz się i pograzasz coraz bardziej, myślisz ze nikt nie wie kim jesteś? na zello od zawsze byłeś glupio- mądrym, z czego zrobiłeś z siebie wielkie pośmiewisko, nie kompromituj się, bo coraz mniej oleju w głowie masz, jeśli kiedykolwiek coś tam było hahaha
Używacie cały czas nicków osób wypowiadających się na tym forum i zaczyna to wyglądać żałośnie z Waszej strony .
Niewygodne pytania padają , że chcecie mnie oczerniać i wymyśliliście sobie zello , haha
Już kilka razy zaznaczyłem , że to brednie i nigdy się tam nie udziałem .
Ci co siedzą na forum doskonale widzą , że jest monitorowane i niewygodne pytania są usuwane , chociażby wczorajsza moja wypowiedź odnośnie spółek biotechnologicznych .
Każda inwestycja w projekt i spółkę typu start up , która nie zarabia a utrzymuje się tylko z emisji akcji bądź dofinansowań jest objęta sporym ryzykiem . Do zakończenia procesu komercjalizacji zostało jeszcze trochę czasu i zobaczymy czy znajdzie się klient na zakup spółki bądź sprzedaży samego Genomtec ID .
Mówią , że kto nie ryzykuje , szampana nie pije .
Decyzja zawsze należy do inwestora .
A my na forum możemy wymieniać się informacjami i spostrzeżeniami na temat danej spółki .
Człowieku, czy jesteś normalny, cały weekend siedzisz na forum spółki która cię nie interesuje ? wszystko ok pod kopułą? Nie szkoda ci życia na to produkowanie się?
Kriss , dodaj jeszcze kilka lapek w dół pod postem Zenka, tylko najwięksi zwyrodnialec tak robią, dalej! Niech to będzie twój główny cel życia, ! forum bankiera to ambitne zadanie dla takich de bi li !
Wy się o mój portfel nie bójcie , patrzcie na swój , gdzie codziennie widzicie czerwień , marazm i zastanawiacie się czy nie sprzedać akcji i odzyskać część kapitału . Już wnioskuję po Waszych wpisach , że gotują Wam się głowy i brak pomysłu co zrobić …
Kriss, bardzo słabe zanngazowanie na forum dzisiaj, jak na gościa bez akcji tylko 4h na dobę jest niedopuszczalne, proszę w trybie pilnym zwiększyć zaangażowanie na forum, więcej odpowiedzi, jeszcze więcej laików i jeszcze więcej czasu!
Kriss masz tu być 24 na dobe, to twój p s i obowiązek ! Wykonać !
Zmiana planów Zenek , siedzę i jem popcorn dziś i śmieje się z takich jak Ty . Co sądzisz o kursie we Frankfurcie 2.08 € ? W którą stronę pójdziemy ?
Widać , że brakuje doświadczenia Tobie nawet we wpisach , próbujesz zabłysnąć obrażając innych uczestników forum , jest to słabe i na żenującym poziomie . Pewnie ze szkoły pisałeś te wpisy dzisiejsze , na przerwie ?
dla nas najważniejsze jest to ze tak pieknie lajkujesz swoje nędzne wpisy. Tylko najwięksi zwyrodnialece tak robią!
cieszymy się również, ze w spółkę nie wierzysz ale nadal tutaj zaglądasz, dzisiaj zmarnowałeś conajmniej kilkadziesiąt minut swojego życia. Jeśli tak samo inwestujesz $ jak swój czas to już ci gratuluje. Giełda potrzebuje takich przegrywów. Liczę ze zwiekszysz swoje zaangażowanie czasowe w spółkę której akcji nie masz i nie bedziesz miał !
Wyznaczam cel na ten tydzień: 9h dziennie na forum tej spółki!