Nie czekajcie i nie oglądajcie się na innych, tylko zapisujcie się na NWZA w celu zebrania minimalnego kworum (ok.11,5 mln) aby skutecznie przegłosować uchwały umożliwiające rozwój spółki. Potrzebne jest 30% kapitału zakładowego aby uchwały weszły w życie i popłynęły pieniądze na rozwój i przejęcia. Jeszcze w poniedziałek możesz wystąpić do swojego biura maklerskiego o wystawienie zaświadczenia potrzebnego do zarejestrowania swoich akcji, czyli głosów na NWZA. Szykuje się mocna grupa, ale 11,5 mln akcji to dużo i może trochę zabraknąć. Odwagi, nawet gdy masz niewielką ilość, walne nie gryzie:)
Wiem że będzie trochę udziałów na walnym, ale ponad 11 mln to nie mało... Lepiej uniknąć takiej sytuacji jak np. często ma miejsce na wyborach, gdzie ludzie sobie tłumaczą że ich jeden głos nic nie znaczy i frekwencja często jest do bani. Zasada jest prosta, zainwestowałeś i chcesz żeby to była dobra inwestycja... idziesz na walne i głosujesz za rozwojem spółki
Ode mnie z Kolbuszowej jedzie ja Wiesiek Rembałek i Staszek Sosenka jak ktoś chce , to po drodze możemy zabrać kogoś. Będziemy jechać od Kolbuszowej przez Mielec Radom, aż do stolicy. W sumie my mamy łącznie jakieś 2000 akcji może nie dużo, ale zawsze coś. W grupie siła.