ja rowniez korzystam ,moze nie az tak intensywnie ale cos tam skube od czasu do czasu.. wszystko na to wskazuje ,dlatego ta inwestycja phr jest jednym z kluczowych warunkow do speknienia ,a to bedzie poczatek na ten rok ktory moze byc ciekawy...
dabrowski to stary prezio pge ,cieplownik energetyczny hahaha prezes RN Phr , w organach zarzadczych phr jest rowniez kks ,jego kobita i kobita dabrowskiego
mnie ciekawi czy to jest jakis wytwor propanstwowy , bo nie wiadomo skad beda pozyskiwane te srodki na inwestycje bardziej wyglada na wytwor slup kks-dabrowski do inwestycji moze tez byc tak spekulacyjnie ze kks bieze do siebie dabrowskiego jako udzialowca poprzez phr\ hmmm
moiim zdaniem chodzi o to aby ,ktos nowy zainwestowal w rozwoj zremb poprzez phr np. taki dabrowski i jego kobita , no i tez kks i i kobita , ale wiekszosc to podejrzewam dabrowski bo to on jest jako glowny w phr eehh ciort wie ,wazne zeby kasa na wspomniany tegoroczny rozwoj byla , z czym wiekszego problemu byc nie powinno
Dąbrowski jest prezesem PHR, a PHR nie powstał zapewne wyłącznie dla tego że te dwie rodziny bardzo się lubią. Kasa na 300kx3.3 to zapewne kasa zrembu a jeżeli nie to też bez większego znaczenia. Znaczenie ma jaką rolę Może odegrać pan Dąbrowski jako członek RN PGZ planowana inwestycja za 3,8 mln w Zrembie
nie wiem do konca ale to 300x3,3 nie wydaje mi sie aby to byla kasa zrembu,predzej kasa dabrowskiego i kks poprzez phr albo ciort wie zremb jako spolka bedzie musial wylozyc ok. 1mln moim zdaniem 1,5 dofinansowania 1 z phr i kwota 3,8 prawie bedzie sie zgadzac a przeciez to nie wiadomo ile wyjdzie cala inwestycja a 3,8 to tak na prawde szacunki
No dobra kasa kasą to pytanie kolejne pod co ta inwestycja skoro podłączony jest Pan Dąbrowski i ma być gotową do końca 2024. Jakie programy PGZ od początku 2025?
celem inwestycji jest wzrost mocy produkcyjnych czyli nowe hale nowy park maszynowy wzrost zatrudnienia itd. tu nie chodzi tylko o pgz bo Ci jakie maja plany wobec zre to wyjdzie w praniu ale rowniez o popyt ogolnoeuropejski i nie jest to popyt tylko militarny , a wiadomo z e takowy skupia i bedzie sie skupiac w najblizszych latachwiekszym stopniu
W mojej opinii zbieżność czasu PHR i inwestycji w rozbudowę, to że ZREMB nic nie mówi o inwestycji bo informacje są enigmatyczne i dość zaskakujące po kiepskich lub jak kto woli średnich wynikach spolki oraz postać członka RN PGZ w tym wszystkim, te trzy sprawy ściśle się łączą w jakiś konkretny kierunek.