• PHR ciekawe kiedy.. Autor: ~Muciacios [79.184.253.*]
    ciekawe kiedy podadza info o phr jak myslicie pod koniec stycznia czy na poczatku lutego?

• Re: PHR ciekawe kiedy.. Autor: ~Wujek [37.30.14.*]
    Ja mocno korzystam na tej dziwnej przecenie, coś mi podpowiada, że tutaj właśnie będzie drugi tegoroczny synektik.
  • Re: PHR ciekawe kiedy.. Autor: ~Muciacios [79.184.253.*]
    ja rowniez korzystam ,moze nie az tak intensywnie ale cos tam skube od czasu do czasu..
    wszystko na to wskazuje ,dlatego ta inwestycja phr jest jednym z kluczowych warunkow do speknienia ,a to bedzie poczatek na ten rok ktory moze byc ciekawy...
  • Re: PHR ciekawe kiedy.. Autor: ~hhh [5.173.4.*]
    Wszystko powoli w swoim czasie, zobaczcie kto tam jest w radzie nadzorczej a wogóle kim jest Pan Wojciech Dąbrowski... i wszystko się wyjaśni
  • Re: PHR ciekawe kiedy.. Autor: ~Zr [5.173.204.*]
    No właśnie kim jest Wojciech Dąbrowski?
    Chodzi Wam o prezesa PGE?
    dabrowski to stary prezio pge ,cieplownik energetyczny hahaha
    prezes RN Phr , w organach zarzadczych phr jest rowniez kks ,jego kobita i kobita dabrowskiego

mnie ciekawi czy to jest jakis wytwor propanstwowy ,
    bo nie wiadomo skad beda pozyskiwane te srodki na inwestycje
    bardziej wyglada na wytwor slup kks-dabrowski do inwestycji
    moze tez byc tak spekulacyjnie ze kks bieze do siebie dabrowskiego jako udzialowca poprzez phr\
    hmmm
    https://defence24.pl/przemysl/nowi-czlonkowie-rady-nadzorczej-pgz-2
    27.04.21r.
    Ok, dzięki
  • Re: PHR ciekawe kiedy.. Autor: ~Zrembas [37.30.14.*]
    Przedmiot dzielności prawdę ci powie
    https://pl.linkedin.com/in/wojciech-d%C4%85browski-01984a159
    Może się okazać- przypuszczam że PHR to jednostka podległa ZREMB, dlaczego to już domyśl się sam w kontekście tego kto jest prezesem
    moiim zdaniem chodzi o to aby ,ktos nowy zainwestowal w rozwoj zremb poprzez phr np. taki dabrowski i jego kobita ,
    no i tez kks i i kobita , ale wiekszosc to podejrzewam dabrowski bo to on jest jako glowny w phr
    eehh ciort wie ,wazne zeby kasa na wspomniany tegoroczny rozwoj byla , z czym wiekszego problemu byc nie powinno
    Dąbrowski jest prezesem PHR, a PHR nie powstał zapewne wyłącznie dla tego że te dwie rodziny bardzo się lubią. Kasa na 300kx3.3 to zapewne kasa zrembu a jeżeli nie to też bez większego znaczenia. Znaczenie ma jaką rolę Może odegrać pan Dąbrowski jako członek RN PGZ planowana inwestycja za 3,8 mln w Zrembie
    nie wiem do konca ale to 300x3,3 nie wydaje mi sie aby to byla kasa zrembu,predzej kasa dabrowskiego i kks poprzez phr albo ciort wie
    zremb jako spolka bedzie musial wylozyc ok. 1mln moim zdaniem 1,5 dofinansowania 1 z phr i kwota 3,8 prawie bedzie sie zgadzac
    a przeciez to nie wiadomo ile wyjdzie cala inwestycja a 3,8 to tak na prawde szacunki
    No dobra kasa kasą to pytanie kolejne pod co ta inwestycja skoro podłączony jest Pan Dąbrowski i ma być gotową do końca 2024. Jakie programy PGZ od początku 2025?
    celem inwestycji jest wzrost mocy produkcyjnych czyli nowe hale nowy park maszynowy wzrost zatrudnienia itd.
    tu nie chodzi tylko o pgz bo Ci jakie maja plany wobec zre to wyjdzie w praniu
    ale rowniez o popyt ogolnoeuropejski i nie jest to popyt tylko militarny , a wiadomo z e takowy skupia i bedzie sie skupiac w najblizszych latachwiekszym stopniu
    W mojej opinii zbieżność czasu PHR i inwestycji w rozbudowę, to że ZREMB nic nie mówi o inwestycji bo informacje są enigmatyczne i dość zaskakujące po kiepskich lub jak kto woli średnich wynikach spolki oraz postać członka RN PGZ w tym wszystkim, te trzy sprawy ściśle się łączą w jakiś konkretny kierunek.
    czas pokaze a konkretnie ten rok co z tego wyjdzie ,tak czy inaczej perspektywy sa bardzo dobre dla spolki
  • Re: PHR ciekawe kiedy.. Autor: ~Zremb [5.173.204.*]
    To tutaj przy obecnej geopolityce, strategicznym zakładzie to kurs będzie szedł na poziomy ponad 20zl w niedalekiej przyszłości
[x]
ZREMB -0,10% 9,82 2025-11-14 15:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.