tydzień temu przebiło 73 i dotarło do 74 a potem spadło. Ten bank z wig20 nie rósł a spadał w tym tygodniu. Nakupiłem się w przedziale 69-71 i chciałbym sprzedać powyżej 75zł.. Optymalnie byłoby w okolicach 80zł. ale ch...j wie jak inwestorzy podejdą. Ja narazie będę trzymał...
PKOSA odjechalo juz prawie o 20zl od BZW , a byl moment, ze bylo tylko 6 zl roznicy.......chcialem sie wtedy przesiasc z niewielka strata, ale cos mnie podkusilo czekac na wzrost..........no i PKOSA odjechalo, a to go...no stoi.
Szkoda że przesiadłeś się (cóż chcemy dobrze a nie wyjdzie ) ja jestem w tym umoczny na całego .Ktoś kiedyś pisał ze to szmata i chyba zgadzam się z tą opiną.Ja obserwuję na razie czekam boję się utopić kolejną kasę .
ja wczoraj wywaliłem po 69 zgodnie ze swoimi zasadami, które już parę razy d... mi uratowały
no cóż tym razem mnie zawiodły ale przynajmniej strata była niewielka
nie można w kółko zarabiać... zarobiłem na tym banku w tym roku 4 razy tyle co straciłem
Juz kiedys umoczyłem w BZW i więcej mialem nie wchodzic w to gówno!!!
Niestety nie ucze sie na błędach,sprzedałem tydzień temu Getin bo myslalem ze jego potencjał sie wypalił , a teraz czas na BZW -a tu proszę....!
na szczęście dzisiaj wyrzucilem połowe BZW po 71,40-i to byla dobra decyzja.
W poniedzialek jak spadnie to wyrzucam nawet ze stratą i wam też radzę to samo.