• Jakieś info wisi w powietrzu Autor: ~abc [213.77.66.*]
    Pewnie obligacje sprzedane, kasa jest na rachunku wiec spolka moze dzialac. Akcje kupowane pewnie pod jakies info po duzym spadku.
  • Re: Jakieś info wisi w powietrzu Autor: ~Piotrula [93.159.170.*]
    Kredyt Inkaso też emituje obligii, rentowność różni się o 0,5% wzgledem VIN. Jak widać ryzyko jest podobne, spójrzmy zatem na wskaźniki tych dwóch spółek i odpowiedzmy która z nich jest niedowartościowana? Obie spółki mają kupe siana na kontach mimo to emitują obligi i zbierają hajs na inwestycje - idzie dobra koniunktura w branży według nich. VIN ładnie przemielony w ostatnim czasie, zarząd aka. właściciele już przestawił swoje cele - zejście z giełdy. Mamy uchwalony skup. Czy ktoś widzi negatywne informacje? Ciężko poza ryzykiem dziwnych akcji zarządu tutaj coś znaleźć. Dodatkowo podobnie jak przed odpaleniem z 6 na 11 zł uruchomił się jedyny troll na tej spółce marianek. Background doskonały? Zobaczymy, ja nadal w grze.
  • Re: Jakieś info wisi w powietrzu Autor: ~abc [213.77.66.*]
    Ktos ladnie na spadku o 1zl zebral akcje z rynku od slabych rączek. Wrocilismy na maksymalny kurs notowan. Komus zalezy kupic jak najwiecej i najszybciej akcji moze pod jakas informacje. Teraz zeby kupic cos wiecej akcji trzeba placic ponad 11.30 do 12zl.
  • Re: Jakieś info wisi w powietrzu Autor: ~profesor_ciekawski [213.25.153.*]
    można było brać jak pisałem, sam dobrałem
  • Re: Jakieś info wisi w powietrzu Autor: ~s8 [164.127.224.*]
    ty łobuzie to se mogłeś dobrać ale beret na ten pusty lep.
  • Re: Jakieś info wisi w powietrzu Autor: ~profesor_ciekawski [213.25.153.*]
    17/10
[x]
VINDEXUS 0,00% 11,65 2025-11-26 15:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.