18 stycznia 2024 roku zawarta została umowa wydawnicza z FMV Interactive dla gry "Vegas Tales" , TRUTH. Chcę powiedzieć deweloperowi, że nie jest to najlepszy wybór wydawcy!
Bo ty tak uważasz? Spółka za kasę to robi, jak developer sypnie więcej to może i marketing by był. Nie masz pojęcia jak wyglądają umowy, ja też nie znam szczegółów jak i chyba każdy tutaj więc o co ci dziecko chodzi.
Haha czytałem już to na innym gamedevie typowe sianie fermentu.
Chłopie plotka głosi, że hejtujesz spółkę bo oddałeś że stratą, przeniosłeś kapitał gdzie indziej i też wtopiłeś. Przyszła frustracja i wylewasz ją tutaj. Typowe dla bankierowych ynwestoróf Haha
Idź na lodowisko, a za takie wpisu to powiem tak - uważaj co piszesz, bo stąpasz po cienkim lodzie vpn ci nie pomoże ani inne sztuczki
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
A to powiesz nam skąd u ciebie ten hejt?
Przyznaj się miałem rację, że wtopiłeś tutaj i poszedłeś z tym co ci zostało gdzie indziej i też wtopiłeś?
Ciekawy jestem co ty chcesz udowodnić?
Jak widzisz nikt nie jest podatny na takie wpisy nikt nie sypie od dawna, poza optymalizacją jest już spokój. Jak podadzą dobre info to wrócą ludki z zainteresowaniem, więc dobrze kupować jak jest cisza, a ty ją płaczem zaburzasz.
Kolejny nieudolny leszcz_kevin płaczący na forum haha .
Guzik ludzi interesują twoje żale do prezesa czy reszty.
Było myśleć i grać tu na podbitki , kasy szło wyjąć sporo pod szacowane .Jednak wielu się śmiało że inni zbierali tygodniami żeby potem wysypać tym co wskakiwali w biegu.
No ale jak ktoś kupi za 5k-10k to musi czekać na wielkie wzrosty ,a taki z kasą nie musi sypie jak rośnie i o to chodzi .
Wiecej płaczu haha