Po kilkuletniej kiszonce dziwisz się, że nie ma chętnych do oddania po jałmużnie, przecież jak ktoś tu siedzi tyle lat, to na pewno nie po to, by oddać za freetki, reszta już oddała dawno temu, pozostali najwytrwalsi, więc jak chcesz robić zakupy, to tylko z prawej.
Mam 130 tyś zbieram do 200tys a po co mam płacić ponad 13 jak dają po 12 ? A ma tyle ile mam i mi tyle wystarczy ja tobie do kieszeni nie zagladam a uważam ze do 20% kapitału można inwestować w jedną spółkę .
Dwa razy do roku......wolne żarty. Ostatnio tutaj się działo w lutym 2021 roku, a więc już trzy lata temu. Więc proszę nie fantazjować, gdyż wszystko jest widoczne na wykresie. PS. Bo chyba nie bierzesz pod uwagę tego mikro wyskoku na 0,189 w lipcu u.r.
Dnia 2024-01-29 o godz. 10:37 ~TP napisał(a): > A dlaczego nie ? Czy było 30%?
Zerknij na obroty i odpowiedz sobie sam na pytanie, czy można było poważnie pohandlować? Czy jednak był to jednostronny wyskok z masą gapiów z boku, którzy liczyli na zdecydowanie bardziej wymierny zryw.
Zgadza się ale dla takiego gracza jak ja z pakietem 150tys (małym ) to zawsze idzie sprzedać bez wiekszego wysiłku po przy wzrostach zawsze zwieksza się obrót.